Gyurkity Péter

Olcsó négymagossal jelentkezik a Motorola

Az egyedire szabható Moto X után egy kifejezetten olcsó változat futhat be Európában, amely Moto G néven kerülhet a boltokba, valószínűleg még az év vége előtt.

A megrendelés során egyedire szabható okostelefon tengerentúli bemutatkozását követően annak olcsóbb változatáról is megjelentek az első értesülések, a mostani hírek szerint pedig erre még az év vége előtt sor kerülhet, méghozzá az Egyesült Királyságban.

A Moto G néven bemutatandó új jövevény a forrás elmondása szerint közvetlen elődjéhez képest némileg kisebb, egészen pontosan egy 4,5 hüvelykes Gorilla Glass kijelzőt kap, amely 720p felbontást támogat. Ehhez egy valamivel lassabb, 1,2 GHz-es négymagos Snapdragon chip társul, egy 8 GB-os belső tároló, egy 5 megapixeles hátoldali kamera (amellyel 720p felbontású videókat készíthetünk), valamint annak 1,3 megapixeles előlapi testvére kíséretében.


A szoftveres oldalon az Android 4.3 futna, Bluetooth 4.0 támogatással kiegészítve, míg az akkumulátor az előzetes pletykák szerint egy 1950 mAh-s példány lesz. Ezúttal nem esett arról szó, hogy közvetlen szóbeli utasításokkal kerülhetnénk meg az egyszerűbb érintéseket, ez tehát valószínűleg itt nem lesz elérhető, mint ahogy az Android 4.4 KitKat sem szerepel a felsorolásban. Az értesülést a brit Phones4U promóciós anyagára alapozzák, bár a Twitteren ezzel egy időben már az első kép is felbukkant a készülékről.

Amennyiben hihetünk a forrásnak, a megjelenésre a szigetországban még az év vége előtt sor kerül, méghozzá igencsak kedvező, 135 fontos áron, ami 215 dollárnak felelne meg - hűségszerződés nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Looooser #1
    x-et x-et akarok nem g-t