Gyurkity Péter

Érkezőben a HTC One utóda

Kiszivárgott az első kép a HTC következő zászlóshajójáról, amely legtöbb részletét illetően még homályba burkolózik. Az LG eközben megszabta a G Flex kereskedelmi árát.

Egy kínai portálon bukkant fel a HTC One állítólagos utódának első képe, amelyen egy méretes, ezúttal kék színben pompázó okostelefont láthatunk. A forrás ugyan saját állítása szerint nem bennfentes, ám a viszonylag rossz minőségű felvételek mégis nagy visszhangra találtak. A hardveres jellemzők jó részét eddig még nem ismerjük, azt azonban már október végén megtudhattuk, hogy a HTC M8 lesz az első olyan készülék a gyártó háza táján, amely az új Sense 6.0 kezelőfelületre támaszkodik majd. Tekintettel arra, hogy a HTC One az M7 kódnévre hallgat, az M8 minden bizonnyal ennek közvetlen utóda, vagyis a gyártó új zászlóshajója lesz. A most megjelent képeken fém külsőt, valamint a hátoldalon a megszokott mellett egy második bemélyedést látunk, ez utóbbi a forrás szerint egy további kamerának ad helyet, mások azonban ujjlenyomat-olvasóra tippelnek. A HTC One esetében ezzel egy időben egy aranyszínű példányról jelent meg hasonló kép, vagyis hamarosan ez is elérhető lesz az érdeklődők számára.


Az LG eközben Dél-Koreában bejelentette saját hajlított megoldásának induló árát. A G Flex megjelenéséről néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk, akkor azonban a cég még adós maradt a pontos árral - egészen eddig, bár a most megismert összeg minden bizonnyal lehűti majd a potenciális érdeklődőket. Az okostelefon ugyanis 940 dollárnak megfelelő áron rajtol el a cég hazai pályáján, ami mindenképpen borsos ár.

Ezért a már korábban ismertetett 6 hüvelykes hajlított kijelzőt, 2 GB memóriát, valamint egy 13 megapixeles kamerát kapunk, azzal az apró részlettel kiegészítve, hogy az Orange France nagyjából egy hónapon belül kezdi meg a telefon forgalmazását Európában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lokutus #1
    mikor lesz már innováció? :D