Gyurkity Péter

Élő adásban mutatkozott be az LG G Flex

Az LG hajlított okostelefonja már a következő hónapban megjelenhet, egy argentin tévécsatornán ugyanis élő adásban volt látható a készülék.

Az okostelefonok új kategóriáját a Galaxy Round nyitotta meg a felhasználók előtt, ezt követően azonban már arról számoltunk be, hogy G Flex néven az LG is készül saját megoldásával - ez utóbbi érdekes módon nem a vízszintes, hanem a függőleges sík mentén hajlított. Néhány fotót követően most élő tévéadásban volt látható az új fejlesztés.


A G Flex az előzetes híreknek megfelelően egy méretes, egészen pontosan 6 hüvelykes kijelzőt kapott, itt egy OLED-érintőképernyő látható. A hátoldalon jól kivehetők a G2 esetében megismert gombok, míg a kamera a jól értesültek szerint 13 megapixeles, szintén követve ezzel a G2 és a Galaxy Round példáját. A hivatkozott weboldalon megtekinthető videó egy argentin tévécsatorna adását mutatja, amiben többek között elhangzik, hogy a telefon a jövő hónapban jelenik meg, ám erről még nincs hivatalos információ, hiszen az LG mélyen hallgat új készülékéről.

A cég dél-koreai részlegének szóvivője nem tudta megerősíteni, hogy valóban az eredeti példányt tartotta a kezében a műsorvezető, az őt megkereső lapoknak azt ajánlotta, hogy vegyék fel a kapcsolatot az argentin divízióval, szerinte ők tudják majd a választ a kérdésre. Az már csak azért is érdekes, mert a műsorban arról beszélnek, hogy a debütálásra először Dél-Koreában kerülne sor, és egyelőre nincs konkrét dátum a többi régióra vonatkozóan.

Bárhogy is legyen, a G Flex bemutatására még várnunk kell, novemberben talán kiderül, hogy mennyiben voltak igazak a hírek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!