Gyurkity Péter

22 ezer LG G2 okostelefont loptak el

Szerencsés, avagy jól értesült tolvajok birtokába került több mint 22 ezer LG okostelefon az Egyesült Államokban, akik egyetlen teherautó eltulajdonításával szerezték meg a szállítmányt.

A dél-koreai gyártó több korai kiszivárogtatást követően augusztusban mutatta be hivatalosan új csúcskategóriás megoldását, amely az Optimus márkanevet elhagyva egyszerűen csak G2 néven debütált a nagyközönség előtt. A jelek szerint a készülék túlzottan is pozitív fogadtatásra talált.

Az Egyesült Államokban ugyanis egy nagyobb szállítmánynak kélt lába, amelyet eredetileg a Sprint szolgáltatónak szántak, hogy megkezdjék a terítést. A teherautó azonban nem jutott el a célállomásig, amikor ugyanis annak sofőrje egy helyen megállni kényszerült, hogy könnyítsen magán, a késő délutáni biológiai kitérőt követően járművének már csak hűlt helyét találta. A merész tolvajok egészen pontosan 22500 G2 okostelefont tulajdonítottak így el, ezeket nyilván kedvező áron értékesítik majd.

Érdekes módon az új fejlesztés kapcsán nem először jelenik meg hasonló hír. Dél-Koreában az eredeti bemutatót követően a cég 100 kupont osztott volna szét luftballonokban az érdeklődők között, akik közül azonban néhányan alkalmi fegyverek segítségével növelték esélyeiket - légpisztolyok és hosszú botok egyaránt előkerültek, hogy a merészebbek minél könnyebben jussanak hozzá a lufikba rejtett kuponokhoz. A gyártó ezt követően a résztvevők biztonságára hivatkozva törölte a további szabadteres rendezvényeket.

A mostani eset kapcsán két államban is értesítették a rendőrséget és a szövetségi nyomozóirodát, az ő feladatuk lesz majd a szállítmány nyomára bukkanni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #2
    "A teherautó azonban nem jutott el a célállomásig, amikor ugyanis annak sofőrje egy helyen megállni kényszerült, hogy könnyítsen magán, a késő délutáni biológiai kitérőt követően járművének már csak hűlt helyét találta."

    A sofőr benne volt ;-)
  • szasko #1
    Ez csak egy olcsó reklám trükk.
    :-D