Szekeres Viktor

Itt a Szellemcápa előzetese

A Cápatornádót múlt héten már kipipálta az amerikai scifi csatorna, a Syfy, a következő cápás tévéfilm a Ghost Shark, vagyis a Szellemcápa lesz, melynek már előzetese is van.

Amerikában augusztus 22-én kerül bemutatásra az országos scifi-csatornán, a Syfy-on a Ghost Shark című tévéfilm, melynek ugyan nincs még hivatalos magyar címe, ugyanis még nem tudni, hogy mikor láthatjuk szinkronnal, azonban nagy összeggel lehet fogadni arra, hogy a Szellemcápa elnevezést fogja kapni. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Mackenzie Rosman, Richard Moll, Tim Taylor és Lucky Johnson. A rendező pedig nem más lesz, mint Griff Furst, akinek olyan filmeket köszönhettünk eddig, mint A szörny 3, az Arachnoquake, a 100 millió évvel i.e., az Omega vagyok és a Tökéletes katonák.


A Syfy új premierjére egyébként azért is érdemes figyelni, mert a csatorna múlt heti premierfilmjét, a Sharknadót hatalmas Twitter-aktivitás kísérte. Igaz ennek fényében már közel sem olyan biztató adat, hogy a filmet a mérések szerint mindössze 1,369 millió néző követte nyomon a tévében. A Syfy mindenesetre a rengeteg visszajelzés hatására július 18-án meg fogja ismételni a Sharknadót, s már el is kezdtek agyalni a folytatás történetén.

Aki még többet akar látni a Szellemcápából, az megnézhet egy részletet is, melyen a cápa egy huncut "gyilkosságát" is láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #7
    Nem mondhatnám, hogy igény van rá, mert senki nem úgy kel fel, hogy "fúú, de megnéznék egy szellemcápás filmet", a készítők megcsinálják, és az embereken múlik, hogy megnézik e. Egyébként az a baj az ilyen filmekkel, hogy vontatottak meg unalmasak. Mert, ha nevetségesen szar lenne, már már fájóan gagyi, akkor én is nézném, mert mazochista vagyok.
  • goldmember #6
    elképesztő hogy ilyen istentelen szarságra igény van.
  • jawarider2 #5
    Ghostbusters csapat jön majd ide ?
  • Tinman #4
    Sharkandó* a helyes megnevezés... azesgéről tudom!

    "akinek olyan filmeket köszönhettünk eddig, mint A szörny 3"

    K. életbe! És én még mindig nem láttam a Szörnyhármat

    "Omega vagyok"

    Az egyetlen Asylum film, ami nem értékelhetetlen/10, hanem már-már a 2/10-es magasságokat is képes elérni. Melegen ajánlom... sőt büszkén... mit büszkén... prájd ajánlom!
  • Hedgehunter #3
    Pont ezek a filmek azok amik annyira rosszak hogy mar jok..
  • Magiszter #2
    Nincs a magyar ABC-ben olyan betű amivel jellemezni lehetne a kategóriát amibe tartozik így az előzetes alapján.
  • Freeda Krueger #1
    Ez is akkora marhaságnak tűnik hogy látni kell mindenképpen.