Szekeres Viktor

Itt a Cápatornádó című katasztrófafilm előzetese

Aki eddig ötlethiányra panaszkodott volna a hollywoodi filmekkel kapcsolatosan, az minden bizonnyal vissza fogja vonni kijelentését, hiszen egy új Asylum-produkció előzetese érkezett meg, a Cápanádóé.

Az amerikai scifi csatorna, a Syfy, ha sajátgyártású filmről van szó, mindig is szerette egy filmben egyesíteni a pusztítást hozó lényeket. Láttunk már filmet többek között dinokrokodilról, krokoszauruszról, volt Dinokrokodil kontra Alligátordinó filmjük is, de cápapolipos is. Ezúttal a cápákat egy természeti jelenséggel, a tornádóval hozzák össze egy filmben és máris kész a Cápanádó, vagyis a Sharknado. (A magyar cím természetesen csak költött, nem végleges.)


A július 11-én bemutatásra kerülő filmet a csatorna sajnos csak egy elég rövid promóval reklámozza, de talán ennyi is elég ahhoz, hogy nagyjából kiderüljön számunkra, hogy mire számíthatunk, ha nemsokára az egyik magyar csatornán a film megtekintése mellett döntenénk. A film főbb szerepeiben olyan ismerős arcokat láthatunk, mint Tara Reid, Frankie Muniz vagy Ian Ziering. A történet természetesen egy hatalmas viharról szól, mely kiszippantja a tengerből a cápákat és a szárazföldre zúdítja őket.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Meg se merem kérdezni, hogy akkor ez most Asylum produkció, vagy saját gyártású SyFy Channel film? A kettő kurvára nem ugyanaz.
    Persze a videóból kiderül, meg sejteni is lehetett, de legalább a cikk tartalmilag pontatlan.
    Szegény Tara Reid... én ugyan bírom az ilyen faszságokat, de ettől még nem épp ezek egy színész karrierjének csúcspontjai. :)
  • GaborT28 #3
    ezigen.... értem én, h nem kell mindent komolyan venni, de a hülyeségnek is van határa.....
  • Bulics #2
    Biztos jó lehet.......
  • jawarider2 #1
    Wazzeg még van lefelé......