Szekeres Viktor

Újabb videó a Godzilla forgatásáról

Egyelőre még a főbb szereplők nélkül folyik a Godzilla rebootjának forgatása egy kisvárosban, s a rajongók mindennek szemtanúi is lehetnek egy híradós tudósításnak köszönhetően.

Bár az új Godzilla stábja a héten jórészt stúdióban forgatott, szerdán a stáb kimerészkedett helyszínekre is. Ezúttal erről a forgatásról egy hivatalos videót is tudunk mutatni, ugyanis egy helyi híradós stáb is készített egy anyagot a British Columbiában található Nanaimo településen folyó munkálatokról.


A riport szerint a Godzilla készítői azért választottak forgatási helyszínül egy ilyen kisvárost, mert a helyi vasútvonalat remekül tudják hasznosítani az egyik nagyobb jelenetnél. A 2014. május 16-án bemutatásra kerülő Godzilla 3D-ben is megtekinthető lesz, és minden bizonnyal az egyik érdekes kérdés az lesz a filmmel kapcsolatban, hogy felül tudja-e múlni az 1998-as, bevétel szempontjából meglepően közepesen teljesítő Roland Emmerich-féle verziót. (Az a film Amerikában 136, a világ többi részén pedig 243 millió dollár bevételt hozott.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #3
    még mindig dédelgetem az eredeti VHS kiadásomat :D egyik nagy kedvencem :D
  • Aldo Moro #2
    400 millió dollár 1998-ban közepes teljesítmény?
  • jawarider2 #1
    Tényleg nincs már új ötlet ?