Már csak pár százan nézik a Most vagy soha! című filmet

Hamar kikopott Petőfi Sándor a magyar mozikból.

Premierjének nyolcadik hétvégéjén mindössze 747 jegyet adtak el itthon a Most vagy soha! vetítéseire, amivel a film a hétvégi bevételi toplista 19. helyezettje volt a Kék Pelikan és a Verseny a győzelemért című filmek között. Nézőszámban legközelebb hozzá a hétvégén az Imádlak utálni állt, melyet 16 hét után 774-en láttak.

Mindez azt is jelenti, hogy a film már nem nagyon fogja tudni növelni mozis bevételeit, eddig valamivel több, mint 158 ezren fizettek be rá, ezzel 327,5 millió forint jegybevételt generálva, így az összteljesítménye messze elmaradt a Semmelweis 340 ezer nézőjétől. Utóbbi film egyébként már egy ideje a Netflixen "vitézkedik", így lehet, hogy nemsokára a Petőfi-akciómozit is ott fogjuk viszontlátni, és kiderül, hogy vajon sikerül-e megszereznie az első helyet a platformon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grobs #4
    A Semmelweis nem csak jó film, de még a híre is jó volt. Mondjuk az alapanyag is jó. Egyik Semmelweis film se volt rossz amit eddig láttam. Így nyilván sokan nézték meg streaming-en (én is) akár újra is. Ez meg egy vállalhatatlan film amit csak azért néznek majd meg, hogy másnap elmondják munkahelyen, hogy látták és mennyire szar. Ahogy a Tündérkert is. Ha lehetne visszakérném az időt amit elcsesztem arra a sorozatra. Kevés rosszabbat láttam ... igaz, ha nem magyar ezt se nézem meg, és akkor nem lett volna a legrosszabbak között.

    A rebel moon 2. részéről is mindenki tudta, hogy egy hulladék, aztán mégis megnézték. Nem annyian mint az elsőt, de nagyrészük azért nézte meg, mert kiváncsi volt mennyivel lehet rosszabb mint az első.
  • zetortraktor #3
    A hasracsapós megmondóemberek minden alapot nélkülöző megnyilvánulásai, 75. fejezet.

    "A katasztrófa turizmus általános jelenség."

    mondja ezt az, akinek fogalma sincs arról, hogy napról napra mik a legnézettebb filmek itthon a Netflixen, mert ha igaz lenne, akkor nem azok lennének,. vagy minden szar magyar film, ami felkerül, első lenne, pedig a többségük még 10-ben sincs.

    Függetlenül attól, hogy milyen a film, hogy tetszeni fog-e a nézőnek vagy sem, teljesen egyértelmű, hogy egy ilyen nagy kiemelt projekt sok embert érdekel majd. Moziban is sokakat érdekelt, streamingen, ahol még fizetni sem kell érte, főleg sokakat fog. Pont, mint a Semmelweis. És ellentétben a többi 10-20 magyar filmmel, aminek nincs hype-ja.
  • grobs #2
    " vajon sikerül-e megszereznie az első helyet a platformon"

    A katasztrófa turizmus általános jelenség. Aztán lehet szörnyülködni.
  • enproba1 #1
    pff