Szekeres Viktor

Itt a Magyarországon forgatott Asylum-katasztrófafilm előzetese

Nemsokára teljes egészében láthatjuk, hogy mit sikerült az Asylum stúdiónak összehoznia a Szolnok melletti forgatáson, de addig is megnézhetjük a 100 Degrees Below Zero első előzetesét.

Megérkezett az Asylum filmstúdió egyik idei filmjének, a 100 Degrees Below Zero című katasztrófafilmnek az előzetese. A produkcióról korábban már mi is írtunk hosszabban, hiszen a film egy részét Magyarországon forgatták, s John Rhys-Davies, illetve Jeff Fahey mellett magyar színészek is játszani fognak benne, többek között Kamarás Iván és Lengyel Tamás.


Az 500 ezer dollár költségvetésű filmet, mint az az előzetesből is látszik, még Párizsban forgatták, s természetesen csak DVD-n kerül bemutatásra, bár egyelőre még nem tudni, hogy mikor vehetjük kezünkbe a kész terméket. A címből egyébként az is kiderül, hogy az Asylum stúdió nem akarja a produkciót a 2011-es, korrekt sikert elért 2012: Jégkorszakhoz kötni, hiszen az eredetileg tervezett Ice Age - Dead World címből lett végül 100 Degrees Below Zero.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    Fura, de Asylum vagy sem, nem tunik annyira rossznak, foleg az 500k-s budzset figyelembe veve. Marmint jonak sem, de sokkal gagyibbra/rosszabbra szamitottam. Foleg, hogy Hollywood 100millios budzsebol kepes kihozni ennel rosszabbat.