Szekeres Viktor

Ókori katasztrófafilm készül

A katasztrófafilmek rajongói bizony már jó ideje szenvednek filmhiányban, már ami a mozis alkotásokat illeti. Talán jövőre, az ókorban játszódó Pompeii ezen segíteni fog.

A Variety információi szerint Paul W.S. Anderson, a Resident Evil-sorozat és a 3D-s Három testőr-adaptáció rendezője katasztrófafilmet készít Pompeii címmel, s már a főszereplőjét is megtalálta a Trónok harcából, valamint a második Silent Hillből ismert Kit Harrington személyében. A Pompeii, mint az a címéből is kiderül, a világ egyik leghíresebb vulkánkitöréséről fog szólni.

A fim történetének középpontjában egy Milo nevű rabszolga fog állni (őt alakíthatja Harrington), aki arról álmodik, hogy egy nap megvásárolhatja szabadságát és elveheti gazdája lányát. Arról viszont nem tud, hogy a lányt már odaígérték egy korrupt római szenátornak, őt magát pedig eladták Nápolyba. Ekkor kerül sor a Vezúv kitörésére, Milo pedig kénytelen visszamenni Pompeiiben, hogy megmentse szerelmét, és legjobb barátját, egy gladiátort, aki a város amfiteátrumában ragadt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Szerintem jó kis látványos filmeket készít, katasztrófafilmnek jó lesz így.

    Amúgy leeht, hgoy katasztrófafilm kevés volt, de katasztrófális annál több :DD
  • AZUL #2
    hát azért voltak jó filmjei is... csak ezzel a resident-el bénázik kurvára....
  • Etinger #1
    Paul W.S. Anderson.. innentől komolytalan szar az egész.