Szekeres Viktor

J.J. Abrams durva földrengéses filmet készít

Megvalósíthatja csavaros földrengéses projektjét J.J. Abrams, ugyanis a több éve tervezési fázisban lévő filmtervre végre sikerült írót szereznie a producernek. Hogy mikor kerül moziba, még nem tudni.

A Deadline információi szerint végre elkészülhet J.J. Abrams egyik régebbi terve, az Earthquake munkacímmel rendelkező katasztrófafilm, mely természetesen egy földrengésről szólna. Eredetileg, még 2008-ban úgy volt, hogy David Seltzer írhatja meg a forgatókönyvet, azonban a dolgok legutóbbi állása szerint a szkriptet Dustin Lance Black-től, a Milk, illetve a J. Edgar írójától várják Abramsék.

A film történetéről közelebbi információ sajnos nincs, de nem lesz köze a 70-es évekbeli Földrengéshez, tehát szó sincs remake-ről, mindenképpen eredeti sztorira számíthatunk. Érdekesség, hogy eközben a New Line Cinema is készíti saját fölrengéses filmjét, a San Andreas 3D-t, melyet a Lost - Eltűntek másik fő agya, Carlton Cuse ír. S hogy teljes legyen az összkép, a Warner Bros. stúdiónál Brad Bird is tervezett egy földrengéses projektet, azonban az 1906-ban játszódó ötletet egyelőre parkolópályára tették.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Hmmm, Emmerich azért elég sok változatát bemutatta a 2012-ben (földrengés, özönvíz, vulkánkitörés, etc).