Szekeres Viktor

Már mindenki megnézte az Amerika kapitány: Polgárháborút

Amerikában, Magyarországon és a világ többi részén is Amerika kapitány uralkodik.

Ahogy múlt héten is írtuk, illetve jövendöltük, mind Amerikában, mind pedig a világ többi részén nagyjából 200-200 millió dollárt hozott hétvégén az Amerika kapitány: Polgárháború, amivel 10 nap alatt 678 milliós bevételre tett szert, s most már biztosnak tekinthető az egymilliárdos álomhatár átlépésére sor fog kerülni, a papírforma szerint vasárnap.

A film Amerikában, mint arról már beszámoltunk, 181 millió dolláros startot produkált, és a 200 milliós nyitóhétvégét követően nemzetközileg az elmúlt hétvégén további 220 milliós bevételt abszolvált. A majdnem 500 milliós Amerikán kívüli bevétellel a Polgárháború pár nap alatt sikeresebbé vált a nemzetközi színtéren, mint az Amerika kapitány: Az első bosszúálló (194 millió dollár bevétel Amerikán kívül), a Vasember (267 millió dollár bevétel Amerikán kívül), a Thor (268 millió dollár bevétel Amerikán kívül), a Vasember 2 (312 millió dollár bevétel Amerikán kívül), a Hangya (339 millió dollár bevétel Amerikán kívül), a Thor: Sötét világ (438 millió dollár bevétel Amerikán kívül), A galaxis őrzői (440 millió dollár bevétel Amerikán kívül), valamint az Amerika kapitány: A Tél katonája (455 millió dollár bevétel Amerikán kívül).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #12
    Csak én nem :)
  • tibisan #11
    ahogy te meg a költségekre hol olvasol te ilyeneket?
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.13. 08:38:30
  • Ender Wiggin #10
    Nagyon rá vagy kattanva ezekre a bevételes hírekre :-D Emésztgesd ezt: az Amerika kapitány: Polgárháború közel 400 millióba került. Még elég sokat kell hoznia, hogy egálban legyen. És a tervek szerint a következő Avengers még többe fog kerülni, mert erre a két filmre 1 milliárdot szántak előzetesen.
  • Ender Wiggin #9
    Igazad van, nem a Földre, csak egy a Földre megtévesztésig hasonló, kvázi emberek lakta bolygóra (akik szintén angolul beszélnek)... De gondolom, majd a műásodik részben már a Földre jönnek...:-)))
  • tibisan #8
    engem jobban izgat , hogy mekkorát fog zuhanni a nézettség hétvégére , össze jön-e az a milliárd 1 hét alatt..
    737 milliót hozott eddig , ebből 179 M a nyitás , 200 M a nemzetközi hetente ..
    elnézve hogy péntekről vasárnapra 40 % ot esett a hazai nézettsége , ha 70M-s hétvégét tud csinálni otthon és ( ami kevésbé valószínű ,hogy )200M is nemzetközileg bejön , még talán sikerülhet is
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.12. 16:06:38
  • takysoft #7
    "De nem félnek, az alkotók, hogy ha ezeket egymásnak eresztik, akkor az ember már azt sem tudja, hogy ki a jó, és ki a rossz?"

    Erről szól a film.

    Amúgy én sem láttam, mert majd jövő héten tudom csak megnézni :)
  • Zombee #6
    Nem az összes jön, csak azokról készül film, akikkel a film hősei találkoznak. Akikhez semmi közük, azok minek szerepeljenek benne. :)
    A galaxis őrzőiben nem jött a gonosz a Földre.
  • Ender Wiggin #5
    És az univerzum összes gonosza a Földre jön (mindig egy csomó haszontalan minionnal, akiket százszámra ölnek a szuperek), és mindannyian angolul beszélő emberek... És két földönkvüli szupergonosz között a földi szuperek csak koktélt iszogatnak (sőt, mikor csak az egyikük a főszereplő, akkor a szupergonoszok ellenére is).
  • mrzed001 #4
    Ok engem 2x számoltak, vonjatok le belőle egyet :p
  • xyl #2
    Pl. én sem néztem meg. :-D
    De amúgy nem értem ezt a műfajt... Mármint az rendben, hogy szuperképességek, egyiknek ilyen, a másiknak olyan. De nem félnek, az alkotók, hogy ha ezeket egymásnak eresztik, akkor az ember már azt sem tudja, hogy ki a jó, és ki a rossz, aztán elmegy a kedve az egésztől? Az a séma jobban tetszik, hogy van a főgonosz, akinek van (lehet) szuperképessége (vagy nincs, de van helyette más) és a szuperképességű jófiú ellene harcol. De ez... Hát nem is tudom...