Szekeres Viktor

Mindenki A dzsungel könyvét akarja látni?

Tovább menetel A dzsungel könyve.

Sem Amerikában, sem világszerte nem nagyon parancsolnak megálljt A dzsungel könyve című Disney-animációnak, csak itthon maradt el a zajos siker, valamint pár, perifériának számító országban. Amerikában például biztos, hogy nem elégedetlen a Disney a film teljesítményével, mely minden előzetes várakozást felülmúlva három hét alatt majdnem 260 millió dollár bevételt termelt, miközben bevételei egyik hétvégéről a másikra pusztán 40, illetve 30%-kal csökkentek.

Nemzetközileg, vagyis Amerikán kívül már 458 milliós bevételnél jár Jon Favreau rendezése, ami majdnem 720 milliós összteljesítményt jelent. A legnagyobbat eddig Kínában kaszálja A dzsungel könyve, ott 140 millió dollár fölött jár a bevétel, de az angliai 50 millió, valamint az indiai 35 millió is rengeteg - ezen országokon kívül még Mexikóban lépte át mostanra a film a 20 milliós bevételi határt. Itthon a filmet másfél hét alatt 95 ezren látták, így 138,5 millió forint bevételen osztozhatott a forgalmazó a mozikkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #1
    zajos siker lett , köszönhetően az eltolt hazai amerika kapitány 3 nak , szépen költötték a pénzt mozira az emberek ..meglátjuk mennyit vett ki a zsebekből , maradt-e még költeni való az ak3 startjára is az embereknek