Szekeres Viktor

Az eddigieket magasan felülmúló érdeklődés az Amerika kapitány 3 iránt

Nem egy Bosszúállók az új Amerika kapitány, de Batmant és Supermant azért leveri.

Ahogy arra számítani lehetett, az Amerika kapitány: Polgárháború magasan az eddigi epizódok fölött teljesít bevétel tekintetében - nem csoda, hogy az előjelzések szerint már jövő vasárnapra el fogja érni az egymilliárd dolláros bevételt. A film a becslések szerint pénteken Amerikában 75,2 millió dollárt termelt (a csütörtöki elővetítésekkel együtt), ami az jelenti, hogy 175-180 milliós nyitóhétvégét fog produkálni, bár a második részhez hasonló nézőmegtartással akár a 190-re is esélye lehet. (Péntekig a nemzetközi bevétel 291 millió volt.)

Az amerikai számok igazán akkor válnak beszédessé, ha melléjük tesszük az előző két Amerika kapitány-rész adatait. Az első bosszúálló 25 milliós nyitónap után 65 millió dolláros első hétvégét produkált, míg A tél katonája 37 milliós péntek után 95 milliós hétvégét. A mostani adatok tehát nagyjából a duplái az Amerika kapitány 2 számainak, mind nyitónap, mind nyitóhétvége tekintetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #8
    aliens 10M - alien3 19,4M , rocky2 6,4M - rocky3 12,4M
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.08. 22:27:45
  • tibisan #7
    ettől függetlenül igazad lehet, pénteknek 75 milliót írtak mindenhol, és lehet hogy egybe számolják a két napot.
    most 181 millión áll a hétvégéje , a várt 200 milliós nyitás nem jött össze a filmnek
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.08. 21:59:30
  • tibisan #6
    szerintem meg te néztél be valamit , mert elővetítés volt csütörtökön ( 25M), tehát az a nyitónap , a pénteké meg a hétvégi első napi bevétel lett (50M).
    két nap adta a 75 milliót
  • Anonymusxx #5
    Értelmes filmek, értelmes embereknek..

    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.05.08. 21:39:25
  • kalapos01 #4
    ezt nem értem, szerintem elnézted. a második rész 37 milliót hozott pénteken, a harmadik rész pedig 75 milliót. kíváncsi vagyok, hogy volt-e olyan a filmtörténelemben, hogy egy film a harmadik részével megduplázta a második rész nyitányát. azért ez durva. rohadtul hidegen hagy a marvel, ilyesmit nem nézek, de minden idők ötödik legjobb nyitánya megérdemli az elismerést. az meg, hogy pár nap alatt hazavág Amerika kapitány egy Batmant és egy Supermant, az nem evilági. Hogy hazavág, az oké, de ilyen gyorsan..., basszus.
  • nkmedve #3
    Az ilyen kommenteket olvasva nekem is ez a véleményem.
  • Acusio #2
    Megérett a világ a pusztulásra.
  • tibisan #1
    minek kell hypolni ennyire a filmet 2 nap ( csütörtök-péntek bevétele ) alapján, mikor az előző két rész első napos bevételeihez viszonyítva meg pont az látszik , hogy csak az első részt tudta eddig felülmúlni , de a második részt az első napot nézve meg nem...a 2. résznél meg nem lett jobb a 3 . szerintem.
    nyalhatnak nálam a kritikusok egy mélyet , mert számomra semmivel nem ér többet a film még a bvs-nél se
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.08. 14:50:49