Szekeres Viktor

Itthon is tarolt A dzsungel könyve

Simán szerezte meg az első helyet a Disney új filmje idehaza is.

A papírformának megfelelően, itthon is nagyon sok embert érdekelt a Disney új, animációs filmje, az egyetlen élő szereplővel felturbózott A dzsungel könyve, bár az is igaz, hogy nálunk közel sem annyira kiemelkedően startolt a film, mint például Amerikában. Ez annyit jelent, hogy a 69 moziban játszott családi mozit csütörtöktől vasárnapig 52 092-en választották idehaza, ami pár ezer forint híján 75 milliós bevételt jelentett a forgalmazónak, valamint a multiplexeknek.

A hétvégi toplista második helyére egy másik újonc futott be, A Vadász és a Jégkirálynő, mely tipikus középszerű hollywoodi blockbusterös nyitányt produkált 22 749 nézővel - ezt a filmet a UIP 47 moziban kezdte el játszani. A múlt heti harmadik új film, a Beépített tudat az ötödik helyen debütált 7 649 nézővel - ezt a premiert az ADS Service 29 helyszínen kezdte el játszani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #3
    vannak ilyen "gyöngyszemek" , pl a london has fallen ( támadás a fehér ház ellen 2)
    ami nullszosra sikeredik és semmit nem hoz a konyhára , de az a tré számítógépes jelenetes első résznek is köszönheti a vesztét , az emberek kerülték miatta a 2. részt , pedig ott már adtak a külsőre.
    a jégkirálynőssel minden ok volt , nem húzták le se , egyszerűen vagy korábban vagy később kellett volna 2-3 héttel bemutatni , akkor még profit is lehetett volna belőle , hogy tudtak vele ekkora öngólt lőni el se hiszi az ember
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.04.26. 18:44:10
  • zetortraktor #2
    Ők is tudták, hogy nem Amerikának készítik, nemzetközileg 2-300 milliót is hozhat. Ami lehet, hogy elég nekik, gőzöm sincs.
  • tibisan #1
    a jégkirálynős film is egy csoda a maga 115 milliós gyártási költségével , kemény 19,4 millióval nyitott otthon