Szekeres Viktor

Az Amerika kapitány 3 jövő hétre elérheti egy 1 milliárd dolláros bevételt

Minden jel arra utal, hogy hatalmasat fog kaszálni a Disney az új Amerika kapitánnyal.

A Marvel Studios ismét meg fogja mutatni a DC-filmeket készítő Warner stúdiónak, hogy ki az atyaúristen, ha szuperhősökről van szó. Ugyanis miközben a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala nagyon erős kezdés után hihetetlen módon visszaesett bevétel tekintetében (döbbenetes belegondolni, hogy a film az első hétvégéjén 420 millió dollárt termelt világszerte, és azóta több, mint egy hónap alatt már csak további 443 milliót), az Amerika kapitány amellett, hogy nagyon erősen fog kezdeni, az előrejelzések alapján pár nap alatt le fogja pipálni a konkurenciát.

Arról már beszámoltunk korábban, hogy az amerikai premier előtt jó pár országban bemutatott film több, mint 200 millió dollárt gyűjtött össze első nemzetközi hétvégéjén, a folytatásban, az új országok behozásával még nagyjából ugyanennyi bevétel várható, s ehhez még hozzávehetjük az amerikai, ugyancsak 200 millió körüli nyitányt, ami, ha átlagos, Marveles bevételcsökkenéssel számolunk, akkor bizony május 15-e környékére akár az egymilliárd dolláros álomhatás átlépését is eredményezheti a Disney számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prince23 #5
    200 millió első hétvége nyitánynak túl erős lenne max két két alatt szedné ezt össze XD. nem lesz az annyi. 88-156 milla között tippelném inkább az USA nyitányt
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.06. 18:47:37
  • tibisan #4
    a bvs sem az első nap szedte meg magát . elővetítés is volt a hétvége előtt.
    az egész hetet veszik alapul nyitáskor , napi 200 milliós bevétellel bődületes marhaság számolni , vagy már egyből 15 millióan beesnek megnézni a hazai első napon a filmet szerinted ? gondolkozzál már mielőtt ilyeneket írsz., meg az egy hét alatt az 1 milliárdot, ember.
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.06. 18:27:52
  • kalapos01 #3
    "nem eszik a "filmet" azért olyan forrón ..nekem pl abszolút eröltetett volt az egész , "

    Ebből egyedül az jött le, hogy hozzájárultál a bevételhez.

    A film szerintem 180 millió körül fog nyitni (nem lesz olyan erős az első napja, mint a BvS, de nem fog zuhanni sem akkorát szombatra), de ha jól tartja magát, lesz 200 is, de nem mintha osztana vagy szorozna 20 millió. Vasárnapra meglesz a 650 millió (plusz/mínusz 50), jövő hétre jó eséllyel az 1 milliárd.
  • PeeTeR #2
    ennek kurva sok koze van az eladott jegyekbol befolyt profithoz #fuck.logic
  • tibisan #1
    hóóó, valakivel nagyon elszaladt a ló , az a 200 milliós hazai nyitány egyenlőre csak álom , nem eszik a "filmet" azért olyan forrón ..nekem pl abszolút eröltetett volt az egész , a hangyás pókemberes összecsapás eléggé gyerekes volt a filmben ,a vége meg elég katyvasz .

    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.06. 15:28:27