Szekeres Viktor

Látványos előzetest kapott Ridley Scott új filmje

Ridley Scott Mózes-filmje erős színészek mellett látványelemekkel is rendelkezik.

Ridley Scott továbbra is elképesztő tempóban rendezi a filmeket. Az idei munkája a 20th Century Fox stúdiónak készül, s nem más lesz, mint Mózesről szóló Exodus: Gods and Kings. A bibliai témájú filmnek megérkezett az első előzetese, s benne rögtön fel is tűnik a legtöbb kiemelt szereplő, ők Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, John Turturro, Sigourney Weaver, Ben Kingsley. Az igen látványos, nagyon erős vizuális elemekkel rendelkező trailer itt is megtekinthető.


Az Exodus december 12-én kerül az amerikai mozikban, s a józan ész azt diktálja, hogy itthon is, még A hobbit-sorozat harmadik epizódjának premierje előtt sor kerüljön a bemutatóra, de egyelőre nincs hivatalos információ a dátumról. A természetesen 3D-vel megtámogatott alkotás két központi figurája Mózes és Ramszesz fáraó lesz - előbbi felkel utóbbi ellen és 600 ezer rabszolgával útnak indul, hogy elhagyja Egyiptomot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #2
    Ez lesz a tizedik mozgóképes feldolgozása Mózes történetének 1923 óta (és ebbe beletartozik egy tv-sorozat, egy animációs film és egy musical is). Mit ne mondjak, tényleg rengeteg... Meg hát gondolom láttad is az összeset és ezért már biztosan nagyon unod.

    Vagy inkább csak ostobán trollkodni annyira "naon trendy".
  • Frekvency #1
    hurrá, n+1000-id mózes film, dejólesz...