Szekeres Viktor

Megérkezett Ridley Scott új filmjének első előzetese

A The Counselor az ősz egyik kötelező filmje lesz, s nem csak azért, mert Ridley Scott rendezi vagy Brad Pitt az egyik főszereplője, hanem mert a forgatókönyvét Cormac McCarthy szerezte.

A tavaly a Prometheusszal elég vegyes fogadtatásban részesült Ridley Scott idén új filmmel jelentkezik. A The Counselor főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Dean Norris, John Leguizamo és Natalie Dormer, a film pedig Amerikában október 25-én kerül bemutatásra - sajnos a hazai premier esetleges időpontjáról még nincs információnk.


A The Counselor, melynek első nemzetközi, teaser-jellegű előzetese fent látható, nem csak Scott miatt tarthat számot érdeklődésre, hanem azért is, mert az írója nem más, mint Cormac McCarthy. Azonban a történet nem a Véres délkörök, Vad lovak, Nem vénnek való vidék vagy Az út írójának egy további regényéből készült, hanem egy forgatókönyvnek szánt sztoriból, mely egy kábítószer-üzletbe keveredő déli ügyvédről szól

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!