Szekeres Viktor

Bebukott Ridley Scott új filmje

Folytatta megszokott hullámvölgyét Ridley Scott, ezúttal ismét egy nem túl sikeres filmet készített. Pedig A jogász szereplőgárdája kifejezetten izgalmas, azonban lehet, hogy a filmet nem sikerült már túl érdekessé tenni.

A várakozásoknak megfelelően nem szerepelt túl jól Ridley Scott új filmje az amerikai jegypénztáraknál, azonban A jogász (The Counselor) nyitánya még a gyártó stúdió igencsak alacsony elvárásait is alulmúlta. A mindössze 25 millió dollárból készített film, melyben olyan színészek szerepelnek, mint Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Dean Norris, John Leguizamo és Natalie Dormer, pénteken mindössze 3,2 millió dollár bevételt hozott az első becslések szerint, ami körülbelül 8,5 millió dolláros debütáló hétvégét sejtet.


A jogász magyar premierjére elvileg november 14-ig kell csak várnunk, akkor mi is megnézhetjük magunknak a filmet, s azt is, hogy mi siklott ki. Valami ugyanis mindenképpen félresikerült, ugyanis még a kritikusok sem nagyon lelkesednek a végeredményért. A "hivatalos" kritikákat gyűjtő és összegző RottenTomatoes oldalon mindössze 35%-on áll jelenleg Ridley Scott filmje: 43 pozitív vélemény mellett 79 negatívat olvashatunk el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Majd hiszek a szememnek, miután moziban megnéztem.