Szekeres Viktor

Ilyen lesz Zöld Manó A csodálatos pókember 2-ben

Most végre rendesen szemügyre vehetjük, miképp fog kinézni az átváltozott Harry Osborn.

A Sony Pictures mindent megpróbál, hogy megállítsa a Pókember-franchise filmjeinek amerikai bevétel-csökkenését, ezért egyre spoileresebb előzeteseket mutat be A csodálatos pókember 2-ből és egyre több olyan hivatalos kép kerül fel a netre, melyek újabb és újabb étvágygerjesztő momentumról rántják le a leplet, miközben persze felfedezendő meglepetésektől fosztják meg a nézőket. Mondhatni már csak az a kérdés, hogy a sokak által sejtett/ismert második részes fő csavart mikor kezdi el reklámozni a stúdió.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Dane DeHaan által játszott Harry Osborn ebben a filmben ismét átváltozik Zöld Manóvá (Green Goblin), láthattuk is jó párszor a színészt, azonban a teremtményt eddig még nem vehettük szemügyre teljes valójában. A legújabb jelenetképen, mely a Total Filmben jelent meg, azonban láthatjuk így is Harry Osbornt. A többit a megfelelő módon felajzott rajongók május negyedikétől nézhetik meg Amerikában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Ugynezki mint Jack Nicholson fiatalon.:)
  • slickboy #3
    Már régen szar, ha egy filmben a legnagyobb meglepetés az akar lenni, hogy néz ki benne egy szereplő...
  • Zombee #2
    A Sony jobban tenné, ha spoileres előzetesek helyett jó Pókember filmeket készítene. Amúgy mi lehet benne spoiler? Az, hogyan néz ki a Zöld Manó? Azért az se baj, ha tudja az ember, mire ül be.
  • Cickány90 #1
    Ezzel a háttérrel kissé steampunknak tűnik.