Szekeres Viktor

Látványos előzetest kapott A csodálatos pókember 2

Gonosz, de látványos előzetest kapott a Pókember-sorozat következő epizódja.

Amerikában vasárnap kerül megrendezésre a Super Bowl, azaz az ottani amerikai focis bajnokság, az NFL nagydöntője a Seattle Seahawks és a Denver Broncos között. Az esemény általában több, mint 100 milliós nézősereget szokott vonzani, így nem csoda, hogy a rengeteg reklámszünetben leadott hirdetésnek a meccset közvetítő csatorna igencsak megkéri az árát. Becslések szerint idén nagyjából 4 millió dollárt kell fizetni 30 másodpercnyi hirdetésért.


Nos, a Sony kifizetett ennyit, sőt, kétszer vagy háromszor ennyit A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) egy reklámszpotjáért, hiszen vélhetően vagy 1 perces, vagy másfél perces lesz teljes egészében a fent látható promó, melyben pár látványos jelenettel reklámozzák Marc Webb filmjét, hogy aztán a végén egy "folytatása következik"-kiírással hívják fel a figyelmünket arra, hogy a teljes videót valamikor a mérkőzés alatt nézhetik meg a nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #12
    Műanyagnak néz ki az egész. Az első se tetszett, ez se fog érzem. Az első széria bejött, bár azt meg más húzza le, szóval ízlések és pofonok gondolom.
  • WoodrowWilson #11
    Mi nem siker ezen? A csodálatos pókember így is az 53. legnagyobb bevételt termelő film a világon, nyilvánvalóan a nyereség is megütötte legalább az átlagosan elvárt szintet, különben nem jönnének új részek.
  • zetortraktor #10
    "Mit nem lehet ezen érteni? Pókember = tuti siker."

    Akkor itt valami nem stimmel. Amerikában legalábbis.

    Pókember - 403M
    Pókember 2 - 373M
    Pókember 3 - 336M
    A csodálatos pókember - 262M

    Ez minden, csak nem tuti siker. Ennél nem egy másik képregényhős sokkal sikeresebb tudott lenni. És mégis tervbe van véve a 2-3-4 is.
  • norbre #9
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Értem én hogy gőzgép" = értem én, hogy pénzt lehet csinálni belőle

    "de mi hajtja" = biztos mert nem vagyok fan és látványvadász, de számomra tök fölösleges mégegy film ugyanarról a sztoriból némileg módosítottan, ha az eredetivel sem volt különösebben semmi baj
  • WoodrowWilson #8
    Gwen Stacyről van szó, Mary Jane csak a következő részben fog szerepelni.
  • Serutekin #7
    Egyébként kíváncsi vagyok hogy mennyire követi a képregényt :D

    SPOILER!

    Mary Jane a képregényben ha jól tudom meghal.
  • Serutekin #6
    Mit nem lehet ezen érteni? Pókember = tuti siker. Nagyon nehéz elkurni. Gyerekoromban vagy 5 féle pókember sorozatot néztem mégsem untam meg. Egyébként nem vészes pocsékabbra számítottam, legalább látványos. Nézd meg a mostani filmeket többségüket ingyen se nézném... és így eléggé gyenge a piaci verseny...
  • norbre #5
    az "ugyanaz a sztori" alatt azt értem hogy ugyanonnan indít hogy a jófiúba beleköltözik egy pók ereje..
    Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?? :D
  • WoodrowWilson #4
    3 Pókember volt a régi fajtából, a mostaniaknak pedig nem ugyanaz a sztorija, hanem egy reboot. A miértre pedig valóban a pénz a válasz, a Sony nem akarja kiadni a kezei közül a franchise-t.
  • fergusonpapa #3
    Pénz?