Szekeres Viktor

Itt A csodálatos pókember 2 első előzetese

Bár korábban már láttunk kamerával felvett trailert A csodálatos pókember második részéhez, mostanáig kellett várni arra, hogy végre egy igazi előzetest láthassunk. Mégpedig a mozikban.

Vajon mennyire feleslegesek az ilyen előzetesek? Megérkezett ugyanis A csodálatos pókember 2 első hivatalos előzetese, ami természetesen jól sikerült és látványos, de vajon a nézők hány százaléka fogja a trailer láttán eldönteni, hogy érdeklődik-e a film iránt? Aki csalódott az eddigi Pókemberekben, az, ha racionális döntést hoz, nem fog befizetni a filmre, aki pedig szerette az első részt, illetve valami miatt kíváncsi a második részre, az már eldöntötte, hogy ott a helye a moziban, így vélhetően nem nézi meg a videót, hiszen nem akarja ellőni magának a poénokat, illetve a látványelemeket.


A Sony Pictures mindenesetre kiadta a trailert, melyet napokon belül vélhetően legalább 10 millióan fognak megnézni. A filmet ismét csak a független filmes körökből átcsábított Marc Webb fogja rendezni, a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti és Sally Field. Az amerikai premierre május másodikán fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!