Szekeres Viktor

Ütős új plakátokat kapott A csodálatos pókember 2

Jobbnál jobb reklámanyagok érkeznek az új Pókember-filmhez. Vajon a mű felnő ezekhez a plakátokhoz?

Bár A csodálatos pókember második részének (The Amazing Spider-Man 2) amerikai premierje csak május másodikán lesz, egyes nemzetközi piacokon már hamarabb meg lehet nézni a filmet, s ennek megfelelően nem csak a belföldi kampány dübörög nagy erőkkel, hanem a nemzetközi. Ennek legújabb eredménye pedig két új plakát: az egyik Peter Parkert, vagyis Pókembert ábrázolja, míg a másik Max Dillon, alias Electrót - aki talán magyar keresztségben Elektróként fog futni.

Klikk ide! Klikk ide!

A májusban hagyományos 2D-s és 3D-sre konvertált változatban is megtekinthető filmet a legnagyobb ínyencek IMAX 3D-ben is megnézhetik majd, annak ellenére, hogy Marc Webb, a rendező nem 3D-s kamerákkal és nem is IMAX-felszereléssel forgatott - sokak szerint a konvertálásnak köszönhető látványtöbblet bőven megéri az IMAX-felárat. A plakátokon "látható" Andrew Garfield és Jamie Foxx mellett még Emma Stone, Dane DeHaan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti, Sally Field és B.J. Novak fog komolyabb szerephez jutni A csodálatos pókember 2-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Én vagyok a hülye, hogy betévedtem ide. Letekertem a képekhez, és a cikket már csak felületesen futottam át, de még annyit sem ér. Ezek a plakátok legfeljebb kőtáblára nyomtatva ütősek, egyébként tizenkettőegytucat karakterplakát mindkettő.