Szekeres Viktor

A Pókember 2 új, majdnem 4 perces előzetese mindent megmutat

Az új Pókember-előzetesben szinte csak a film fő csavarját nem lőtték el a készítők.

Akinek nincs kedve megnézni A csodálatos pókember második részét (The Amazing Spider-Man 2), de azért nagyjából érdekli, hogy miről fog szólni a film, illetve, hogy milyen lesz a látványvilága, annak találták ki a képregény-adaptáció legújabb trailerjét, mely a film első kétharmadának történetét meséli el. A lenti képsorokból többek között kiderül, hogy milyen vékonyka motivációval rendelkezik Elektró, akit Jamie Foxx alakít, s aki Pókember egyik nagy ellenlábasa lesz a filmben.


Az előzetes másik kiemelt szereplője Dane DeHaan, illetve az általa alakított Harry Osborn, akiről kiderül, hogy illeszkedik ezúttal a képbe. Persze annak sem kell szomorkodnia, akit érdekel a film és hirtelen felindulásból mégis play gombot nyomott a videón, hiszen abban egy szó sem esik két igen fontos mellékszálról, melyek egyikét a tervezett 3. és 4. részben fejtik ki komolyabban. Mint ahogy a film fő drámai pillanatát is okosan elhallgatják a készítők, hiszen remélhetőleg még akadnak olyanok, akik nem olvasták a netes információkat, melyek már hónapokkal ezelőtt lerántották a leplet az egyik fő csavarról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dewri #5
    A készítők még mindig nem néztek bele a képregényekbe, mert akkor tudnák, hogy a pókösztön miatt nincs olyan, hogy a nyílt utcán váratlanul arcon lövik Pókembert... De minden hiba ellenére fényévekkel jobb lesz ez is, mint a korábbi Pókember trilógia volt.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Tényleg gyenge.
    A mindenhol ott lévő dubstep meg idegesítő.
  • tomboy013 #3
    Gyóóóóó király lesz nagyon. Tuti moziba nézős =)
  • immovable #2
    Gyenge.
  • BaliBoy #1
    "- I cleaned the chimney.
    - We have no chimney!"

    LOL :)