Szekeres Viktor

Megvan, melyik tévécsatorna közvetíti a foci EB-t

A Sport TV csatornáin lesz látható a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság, valamint a 2018-as labdarúgó-világbajnokság összes európai selejtezője - kivéve a magyar válogatott meccseit, melyeket azonban korlátlanul ismételhet a sporttévé.

A Sport TV vásárolta meg a 2016-os Európa-bajnokság, valamint a 2018-as világbajnokság összes európai selejtezőjének közvetítési jogát. Az UEFA-val kötött egyezség értelmében a Sport TV a magyar válogatott mérkőzései kivételével az összes kvalifikációs mérkőzést élőben tűzheti műsorára, míg a mieink találkozóit korlátlan számban ismételheti. (Külön siker a Chello Central Europe számára, hogy Csehországra és Szlovákiára is megszerezték ezeket a jogokat.)

A selejtezők lebonyolítási rendje 2016-tól egyébként meg fog változni. Az eddigi péntek-keddi ütem helyett egy-egy fordulót három játéknapon (csütörtökön-pénteken-szombaton, illetve vasárnap-hétfőn-kedden) bonyolít le az UEFA. A mérkőzések a Bajnokok Ligája-találkozókhoz hasonlóan rögzített időpontokban kezdődnek, hétköznap 20:45-kor, hétvégén pedig 18:00-kor és 20:45-kor. A két sportcsatorna az élő közvetítéseken túl minden meccsről összefoglalót is sugároz,.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!