Szekeres Viktor

Két sportcsatorna eltűnik a hazai kínálatból

Az amerikai foci rajongói bánkódhatnak, ugyanis az ESPN-adók kivonulásával kevesebb NFL-meccset nézhetnek itthon a tévében. Így marad a Sport Tv, valamint az internetes stream.

A Sat TV Radio információi szerint július 1-jén Európából kivonul az ESPN America (HD) és az ESPN Classic sportcsatorna, ami természetesen azzal is jár, hogy Magyarországon sem lesznek tovább láthatóak - legalábbis az eddig megszokott módszer segítségével. Előbbi HD és SD minőségben több szolgáltató kínálatában is elérhető még, így a UPC Directen és a UPC Digitalon, de megtalálható a T-Home és a Hello Digital csomagjaiban is. Az ESPN Classic viszont csak néhány kábelhálózaton volt elérhető.

Természetesen mindét csatorna leginkább az "amerikai sportok" kedvelőinek nyújtott néznivalót, az ESPN America például leginkább bokszot lacrosse-t, baseballt, jégkorongot, kosárlabdát és természetesen amerikai focit adott, s nem csak a felnőtt, hanem az egyetemi bajnokságok kínálatából is csemegézhettek a nézői. Az ESPN Classic kínálata jórészt régebbi focimeccsekből áll jelenleg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!