Szekeres Viktor

Itthon is HD-ben az egyik legnagyobb sportesemény

Ahogy azt már megszokhattuk, vasárnap a Sport1 ismét közvetíteni fogja a helyszínről az amerikai focis nagydöntőt, a Super Bowl, melyet már HD-minőségben is megnézhetünk.

Faragó Richard, a Sport TV kommentátora és Udvardi Gyula, a csatorna egyik NFL-szakértője a helyszínről, New Orleansból közvetíti az idei Super Bowlt. Az amerikai foci-bajnokság nagydöntőjét a Baltimore Ravens és a San Francisco 49ers fogja vívni. A mérkőzés érdekessége, hogy előbbi csapatnak John Harbaugh, utóbbinak pedig Jim Harbaugh az edzője, azaz a partvonal mellől két testvér fog küzdeni egymással.


A New Orleans városában megrendezésre kerülő 47. Super Bowl közvetítése 22:00-kor kezdődik a Sport1-en, s természetesen jövő héten többször megismétlésre kerül. Akik pedig nem kifejezetten az amerikai futballra kíváncsiak, azok is kaphatnak valamit a közvetítéstől, hiszen a himnuszt Alicia Keys fogja énekelni, míg a félidőben Beyoncé lép fel egy élő koncert keretében. Vendégszereplőként feltűnik a Destiny's Child többi tagja és Jay-Z is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!