Szekeres Viktor

Újraindították a TotalCart

Újraindult a Totalcar a DoQ csatornán, ennek örömére Winkler és Karotta rögtön pályázatot hirdetnek: keresik Magyarország Kiváló Gépkocsiját! A nemes versengésbe bárki beszállhat, ha forgat egy legfeljebb öt perc hosszúságú autós videót.

Újraindult a Totalcar a DoQ-n, ami azt jelenti, hogy az autós műsor immáron az ötödik szezonjával jelentkezik a tévéképernyőn - ezúttal szerdánként 20:00-s kezdéssel. Az évadnyitó örömére pedig a DoQ és a Totalcar közös pályázatot hirdetett, mely során a nézők is kipróbálhatják, hogy milyen lehet egy autóról beszámolót készíteni.

A pályázat célja Magyarország Kiváló Gépkocsijának megtalálása. A jelentkezők maximum 5 perc hosszúságú, saját maguk által készített filmekkel nevezhetnek, amelyeket a DoQ Magyarország Facebook alkalmazásába kell feltölteniük október 7. és november 7. között. A pályázaton a fődíj a Kiváló Gépkocsié, de a zsűri díjazza a leglátványosabb videót is, valamint a közönség kedvence is elnyeri jutalmát. Emellett a legjobb alkotásokat a Totalcaron is bemutatják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!