Szekeres Viktor

Nézettségi csúcs a Bajnokok Ligájában

Úgy tűnik, hogy a Juventus és a Real Madrid párharc volt a BL 2013-as csoportkörének legjobban várt ütközete, hiszen a Sport1 a 16 és 34 év közötti férfiak körében 18 százalék fölötti nézettségi arányt ért el a mérkőzéssel.

Kedd este a Bajnokok Ligája 2013-14-es kiírásának egyik rangadóját rendezték meg, amely keretében az olasz bajnok Juventus fogadta a Real Madrid csapatát. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 keddi BL-műsorára (20 órától éjfélig) közel 700 ezren voltak kíváncsiak legalább 1 percig. A mérkőzés az idei év legnézettebb csoportmérkőzése volt, több mint 320 ezer tartós nézővel.

A Sport1 a közvetítés közel 2 órája alatt az UEFA számára kiemelten fontos 16 és 34 év közötti férfiak körében 18 százalék fölötti közönségarányt ért el, és az adott célcsoportban a Sport1 volt a legnézettebb csatorna Magyarországon. A fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében majd 11,5 százalék volt ez a mutató, amivel az RTL Klub mögötti második helyet szerezte meg a sportcsatorna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #1
    na ugye, megy ez a Barca nélkül is... Sport1 ezt tudatosíthatná.