Szekeres Viktor

3D-ben láthatjuk a Bajnokok Ligája döntőt

A legnagyobb és legínyencebb focirajongók akár 3D-ben is megnézhetik szombaton este a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét, melyet a Bayern München és a Borussia Dortmund játszik.

Akinek alkalmas tévékészüléke van, az a Sport1 és a UPC jóvoltából akár 3D-ben is nézheti ma a Sport1 csatornán a Bayern München - Borussia Dortmund labdarúgó Bajnokok Ligája londoni döntőjét - már persze, ha kábeles UPC-előfizető. A május 25-ei találkozó 3D-s sugárzása a cégek közleménye szerint újabb mérföldkő a UPC és a Chello Central Europe számára. Az elmúlt években a televíziós társaság Sport1 csatornája a UPC Magyarországgal karöltve már két, kiemelt spanyol bajnoki találkozót is elérhetővé tett a térhatású formátumban

A minden bizonnyal különleges vizuális élményt tartogató Bajnokok Ligája döntőt tizenkét csúcsminőségű 3D kamerával rögzítik a helyszínen, ezt a jelet veszi át itthon a Sport1, amely a meccsel foglalkozó stúdióbeszélgetést is térhatású felbontásban sugározza már a felvezetéstől kezdve, szombaton 20:30 órától. A 3D-s közvetítés ráadásul külön sportkommentátort is kap. A csatorna részéről Matuz Krisztián tudósítja élőben az összecsapást.

A Bajnokok Ligája döntőt 3D-ben megfelelő tévékészülékkel minden kábeles UPC-előfizető láthatja május 25-én 20:30-tól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!