Szekeres Viktor

Amerika után pár órával itthon is leadják Lance Armstrong interjúját

Lance Armstrong az Oprah Winfrey-vel készült interjújában beszél először részletesen eltiltása óta. Az interjút a világpremier után pár órával a magyar nézők is láthatják.

Lance Armstrong január 18-án, csütörtökön fog interjút adni Oprah Winfrey-nek, a tévés saját csatornáján, az OWN-on látható Oprah: The Next Chapter című műsorban. Illetve az interjú felvételére már sor került, csak a közönség elé kerül csütörtökön. A kiszivárgott információk pedig megerősítették azt a vélekedést miszerint a kerékpáros a beszélgetés során beismeri, hogy doppingolt.

Ezt a beszélgetést nem sokkal az amerikai premiert követően a magyar közönség is láthatja, mégpedig január 19-én, pénteken 18 óra 30 perckor a TLC csatornán, az Új fejezetek Oprah-tól: Lance Armstrong című műsorban. A hazai Discoveryhez tartozó csatorna ezzel egyébként ismét rugalmasságát bizonyítja, hiszen a tavalyi év második felében is volt példa hasonló műsorváltozásra, akkor az anyacsatorna, a Discovery Channel adta le nem sokkal az amerikai adás után a utasszállító repülőgép lezuhanásáról szóló élő műsort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jarokeretkoszti #3
    2013 január 18-a péntek, 19-e szombat
  • Zolthen #2
    Azt hittem vmi komoly interjú, jönnek az ufók, esetleg megtalálták a hegyi jetit.
  • endrev #1
    Ki ez a Lance Armstrong? Milyen eltiltás? Mik az előzmények?

    Újságírááás...! :)

    (Nem.. :) )