Gyurkity Péter

Képeken látható a két új csúcs-Lumia

Több felvétel is megjelent a csúcskategóriás megoldásokról, amelyeket speciális tok véd.

Nem is olyan rég írtunk a két csúcskategóriás Lumia hardveres specifikációjáról, ezt azonban most több felvétel egészítette ki. A WPXAP fórumon szivárogtatta ki a képeket egy belső forrás, aki azonban komoly bajba kerülhet, mivel a Microsoft állítólag mindent megtesz a szivárogtatók lenyomozása, illetve a végleges külső eltakarása érdekében.

Eleinte nem volt világos, hogy a további felvételeken a Talkman (Lumia 950), avagy a Cityman (Lumia 950 XL) látható, ez azonban nem is annyira fontos, tekintettel arra, hogy várhatóan mindkét példány nagyon hasonló külsőt kap. A gyártó által alkalmazott speciális tok azonban elfedi a hátlapot és a keretet, így a belső használatra szánt példányok birtokában sem tudhatjuk, hogy pontosan miként hat majd a külső, annál inkább, mert ezt a tokot el sem lehet távolítani. Az azonban már kiderült, hogy a hátlapon a Nokia 20 megapixeles PureView kamerája dolgozik majd, ezt pedig az USB Type-C csatlakozó egészíti ki, míg a hardver többi részletét illetően továbbra is a külső források állnak rendelkezésünkre.

Eszerint a Lumia 950 esetében egy 5,2 hüvelykes, QHD-felbontást támogató kijelző szerepel majd a lista élén, amelyet a Snapdragon 808 chip, 3 GB RAM, 32 GB-os belső tároló, microSD, egy 5 megapixeles előlapi kamera, valamint egy 3000 mAh-s akkumulátor egészít ki, míg a Lumia 950 XL típusnál 5,7 hüvelykes kijelzőt, a Snapdragon 810 chipet, valamint egy 3300 mAh-s akkumulátort kapnánk. A Qi vezetéknélküli töltés, az említett csatlakozó, valamint alumínium fizikai gombok kaptak még helyet a felsorolásban, míg a szoftveres oldalon természetesen az új Windows 10 futna.

A megjelenés az októberben esedékes New York-i rendezvényen várható, ugyanekkor kerülne sor a Surface Pro 4, a Microsoft Band 2, valamint a Windows 10 wave 2 bemutatkozására is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • caius marius #5
    Mindegy, hogy hogyan néz ki... A vindóz az vindóz...
    :)
  • ugh #4
    Ja tenyleg baro, csak az epöl perelne
  • tomboy013 #3
    Nagyjából így fog kinézni, csak elől képernyő gombok lesznek.
  • who am I 7 #2
    idióták....

    ha így nézne ki :

    http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/larger_wm_brb/public/field/image/2015/08/cityman-black-white-blue.jpg?itok=wUPOouTA

    lenne esélyük....de ami a kiszivárogtatott képen van, azzal tuti nem robbantank.
  • ugh #1
    Tan kanyarojani baratunk nyaral, hogy nem ir meg semmi okossagot?