• McCartman
    Ja , hogy ilyen régre nyúlunk vissza.
    Persze , mikor Hamival összekerült akkor a tipikus 2 dudás egy csárdában felállás valósult meg , vicces volt mit műveltek mint két hisztis gyerek. Az azóta eltelt időre céloztam , de mondtam is.
    Egy Piquet , Trullit , Fisichellat ne hasonlítsunk már Alonsohoz , ég és föld a különbség , nyilván nem véletlen alapoztak rá az előzőek ellenében.
    2010ben egyedül Vettel bénázása miatt lett ilyen szoros a VB , azzal a csomaggal sokkal hamarabb be kellett volna húznia , normál esetben köze sem lett volna a Ferrarinak hozzá.
    Az a kármentés viszont amit Alo az idei szezon elején csinált bravúros , lyukas garast nem adott volna senki a vörösök VB címéért de életben tartotta a reményeket. Az autó valós teljesítménye lemérhető valahol Massa szintjén , ez a plusz már az Alonso-faktor.
    Az egyik (ha nem a ) legjobb pilóta a mezőnyben , érdekes lenne látni , mi sülne ki belőle ha egy hozzá mérhető versenyző lenne a csapattársa , szerintem nem omlana össze , (elég nagy pofon volt az Hamiltontól anno , jó tanulópénz) megbirkózna a feladattal.
    De ezt valószínű sosem fogjuk megtudni , a Ferrarinál legalábbis , márpedig szvsz onnan fog majd visszavonulni.
    Az olaszok meg nem hívei a csapaton belüli rivalizálásnak.