182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#128659 Mert a mostani Massat dicsőség lenyomni, mit ne mondjak.
-
vinc3nt #128658 Lehet nézni ezt olyan szemszögből is hogy kiharcolja magának a vezetői státuszt magunk között szólva szvsz jogosan. Még ha igazad is van azért vedd figyelembe hogy még így se tudta látványosan lenyomni Hamilton a többiek meg említésre se méltóak. -
IXEMGabeo #128657 Sosem beszélek a levegőbe és, ha nyers is vagyok meg van a véleményem mindenről még akkor is, ha senki nem kérdezi... -
IXEMGabeo #128656 Teljesen mind1 mit nyilatkozott, láthattuk már számtalanszor, hogy kiborul, ha a csapattársa gyorsabb vagy éppen nem tud mit kezdeni vele (2004-ben Briatorének sírt, mert Trulli konstansan gyorsabb volt nála, 2005 Montreal, 2007-es szezon második fele) -
vinc3nt #128655 Pontosan milyen beleszólása van Alonsonak abba hogy kit ültetnek mellé.Hol nyilatkozott ilyet hogy bárkitől is félne? Á hogy csak beszélsz a levegőbe, értem... -
#128654 wow,az szép
Nekem hiányzik a lelátókról a sok ezer lengyel szurkoló.
Remélem ez mielőbb változik. -
McCartman #128653 Erre Hulkenberg is jó lehet , benne is lehet potenciál.
-
G_ArchAngel #128652 Es ok szeretnenek esetleges gyozelmi esely alkalmaval felreallni? Nem hinnem. -
McCartman #128651 Ja Brawn arra játszik , hogy a merci eladja neki 1 euróért a csapatot. :D -
#128650 LOL, remote desktop? -
IXEMGabeo #128649 persze, hogy kivonul mivel az AMG veszi át a helyüket:) -
IXEMGabeo #128648 el is bukta a vb címet pont ezért kellene egy erős csapattársat kapnia, mert akkor idegbeteg lesz ismét...Ezért se lesz ő sosem a legnagyobb...Schumi legalább nem nyavalygott Rosberg miatt sem, Button vállalta a kihívást Hamilton ellen, Alonso pedig gyáva ilyen szempontból, Vettel is részben... -
#128647 A jövőheti lottószámokat is elmondhatnád már akkor. -
#128646 Az a helyzet, hogy szerintem ő Massánál is rosszabb lenne. Engem nagyon nem győzött meg a mercis és renaultos éveiben. Esetleg Di Resta vagy Ricciardo, őket megnézném egy nagyobb csapatban.
Jövőre a merci kivonul, én már tudom, ismét építenek egy vb győztes autót, most full szürke lesz a brawn gp kocsija és Schumi 8x vb lesz majd visszavonul -
G_ArchAngel #128645 Kovalainen lehetne egy jo opcio szamukra. -
#128644 Igen igen, a Ferrari mindig ilyen volt. Egy sztár meg egy második sz. pilóta...
ott volt gáz, hogy 2007ben(?) a McLarennél Alo nem lehetett első számú, márpedig ő mindig mindenhol a legnagyobb :D:D -
McCartman #128643 Pont azért nem vinnék a Ferrarihoz mert veszélyes lenne Alonsora.
Annak a csapatnak nincs szüksége 2 top kvalitásokkal bíró pilótára , sose volt. -
#128642 perez ha a ferrarihoz megy, elkúrja a karrierjét. Nem hinném hogy komoly esélyeket adnának neki, lévén hogy csak másodhegedűs lenne. mondjuk kitudja :)) -
#128641 Perez a ferrarinál nem lesz sehol, ha nem viszi a mérnökeit, évek óta egy rakás idióta dolgozik ott. Csak idén Alonso már bukott győzelmet a csodás stratégáknak köszönhetően. -
G_ArchAngel #128640 En arra lennek kivancsi, hogy forditott helyzetben is buntettek-e volna ezen a palyan...:) -
#128639 Köszi!
Szerintem ha 15-25 centivel odébb lett volna Vettel, hiába lenne a füvön Alfonzo, nem büntették meg volna.
De akkor is hasonló volt a tavalyihoz.... -
#128638 amikor a fia még nem szólt bele a versenyzésbe :D -
#128637 Remélem visszatér..
Ezt nem lehet elfelejteni. És még sokminden mást. -
COOLancs #128636 Kókler a pali, állandóan rossz pozíciókat mond, meg összekever mindent és mindenkit. -
#128635 jó verseny volt ez a sebesség szentélyében -
McCartman #128634 el is hiszed?:D -
#128633 a sok pofázással még nincs is gond, de az, hogy amit mond az értelmetlen....meg állandóan rosszul mond ki MAGYAR szavakat. Nem telik el versenyhétvége, hogy ne mondana rosszul egy magyar szót. Kérem, ha magyarok vagyunk, legalább egy beszélni tudó kommentátort ültessenek be :D -
G_ArchAngel #128632 -
#128631 -
#128630 Mezeinek valaki szólhatna hogy ha onboard van és fél percig beszél alatta majd azt mondja jól van nézzük, hallagassuk akkor ne csodálkozzon hogy el is veszik a képet, mert átbeszélte.
Örülnék ha rádiózás közben nem pofázna, mert nem érteni semmit belőle, és én kíváncsi vagyok az információkra.
Ami viszont szinte megbocsájthatatlan hogy az ünneplő pilóta rádiózásának bevágása közben is pofázott!
Jó lenne ha észrevenné magát és egy kicsit takarékon mondaná a dolgokat. Ha már úgy is a verseny 99%át átdumálja levegővétel nélkül ( amit már megszoktam és nem is figyelek rá ) akkor azt az 1%ot hagyja meg már nekünk... -
#128629 The Dukes are back in town! :D
2es verzió: KITT, SPM fokozat! -
#128628 "Egymást néztük és megpróbáltunk stopperrel lemérni a különbségeket, hogy aztán megbeszéljük rádión a versenyzőkkel" -
McCartman #128627 Kicsit több adatra kíváncsiak mint amit te elérhetsz livetimingon. :D -
#128626 világos, senkinek nem volt egy laptopja amin meg tudja nyitni livetimingot... -
#128625 Nem is konkrétan ezzel volt a baj...elvileg a fehér vonalon kívülről sem lehet előzni..
A lényeg az inkább ott van, hogy azóta tisztázva lett egy eleddig homályos folt, azaz mit is jelent az hogy 'jelentős mértékben mellette van'..
az hogy nem szabad kikényszeríteni a pályán kívülre, az már egy régebbi szabály, de viszonylag kevés véleményes eset merült fel..Hamilton vs Glock, Schumacher vs. Barichello, Rosberg vs. Hamilton és Alonso..
Ezek az esetek kényszerítették ki a szabályok pontosítását.
De én idetenném a veszélyes vezetést is, mert Alonso a kanyarnak egy olyan szakaszán volt kénytelen elhagyni a pályát, ahonnan óriási kihívás visszahozni az autót, nagyon nagy a sebesség, alacsony leszorítóerő mellett, kanyaríven kényszerült le a tapadásról.
-
#128624 jövőre bekerül Indy500-on a 33-ba ha rajta múlik! -
#128623 koordinálás,hogy minden működjön a csapaton belül (nem véletlenül csapatvezető a neve,a Ferrarinál MSC versenymérnöke/stratégája volt)
ügyes boxkiállások alatt ilyenekre gondolsz? :D
-
IXEMGabeo #128622 mégnagyobb respect ennek az embernek -
#128621 "Stafano Domenicali elárulta, mérnökeinek komoly gondja akadt a telemetria ugyanis ki-kihagyott náluk a verseny döntő időszakaiban.
„Gondunk volt az áramellátással, a fő rendszer kihagyott. Teljesen elsötétült minden, és nem láttuk a telemetriai adatokat. Ez éppen a kiállások idején történt, és csak a rádió összeköttetés működött a versenyzőkkel.”
Mindez nyilván nem tette egyszerűvé a stratégia megtervezését, amihez minden apró adatra szüksége van a mérnököknek. „Olyan volt, mint a régi időkben.” – tette hozzá Domenicali. „Egymást néztük és megpróbáltunk stopperrel lemérni a különbségeket, hogy aztán megbeszéljük rádión a versenyzőkkel. Aztán telefonra váltottunk: Maranellót hívtuk, mert ők látták az adatainkat.”
-
#128620 Zanardi 2 arany után egy ezüstöt is nyert.