McCartman#124330
Senki sem állította , hogy Raikkonen amúgy nem egy elszúrt strategéiával futott ki az utolsó etapra és nem fogytak ez a gumijai.
Nem vagyok papagáj , nem írom le negyedjére is mit gondolok az esetről , görgess le és gyakorold az értelmező olvasást.
Mint ahogy azt sem , hogy nem használódtak el a Spanyol nagydíj végére Alonso és Maldonado alatt a pirellik (de közel sem úgy mint Kiminél anno) ,
csupán ez volt az ésszerű és logikus döntés annak fényében és mérlegelése után , hogyan viselkedik (illetve hogyan nem) hosszabb távon a kemény keverék (lsd. Hamilton) , így kellett tenni így is tettek. "Vérbeli élcsapatra valló, rámenős mentalitás." hogy én is idézzek egyet.
Grosjeannal kapcsolatban ellenben érdekes módon elhallgattál , az a téma már nem volt kényelmes ezek szerint.
Valóban időrabló egy diskurzus volt , ezért is írtam , hogy fejezzük be pár órával ezelőtt de úgy tűnik nem bírsz betelni a saját hangoddal.
Jótanács , attól , hogy vastagon szedve írsz még nem lesz igazad csak magad blamálod vele.
de a legszomorúbb az egészben , hogy még a viccet sem érted.