FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ez hízelgõ Vettelre nézve

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Azért bírom Vettelt mert kb olyan tehetsgées, mint én, és a stílusunk is azonos.

tadam tadam

bakkerman
kiváncsi vagyok a red bull elintézi-e vettelnek az elsõ helyet,vagy meghagyják gombjancsinak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BenedekFeco
Cameraman fail

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Krisztiam
hi
tegnap mekkora volt már Massa, az utolsó körben elõzött a cél elõtt 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Totti5
<#eljen> Vettel idén eddig minden versenyen tizedekkel gyorsabb mint Webber, így nem kérdés hogy ki a támogatott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LeventeV
mikor webber elõzte schumit (az utolsó alkalommal) akkor látszott, hogy annyira száraz az ideális ív, hogy két autó simán elfér. tehát védekeznie kellett vettelnek, ha csak autókázik akkor button simán megelõzi.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

http://sportgeza.hu/forma1/2010/07/11/webber_nem_rossz_egy_kettes_szamutol/

http://www.nemzetisport.hu/f1/egy-csapatban-az-ellenseggel-pilotaparharcok-2047432?nocache

http://www.nemzetisport.hu/f1/webbernek-nincs-szuksege-red-bullra-a-szarnyalashoz-2036839?nocache

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Shumi a Ferkával annak idején ugyan ilyen szinten volt,mint most a Mercivel.Az "Õ" segitségével jutottak a csúcsra,kell még egy kis idõ a Mercivel is.Lehet szeretni vagy nem,de ez a tény.Hátsószárny állitás szerintem baromság,ennyi erõvel azt is bevezethetnék,hogy aki elölmegy lassitson le kb 15-20km/h-val,ha mögé ér valaki 1 másodpercen belül.

Sztem is Redbull Vettelt támogatja. Miért? Mert általában õ van elõl. Kicsit fárasztóak már ezek az elméletek hogy Webberrel direkt kibasznak csak nehogy nyerjen -.-" Nyilvánvaló hogy ha egy versenyzõ 1. helyen áll, a másik meg 3. akkor inkább a 3.-al kisérleteznek h milyen gumi kell, és nem fordítva.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Vettelt ugyis megelõzte volna a kersel meg a szárnyal az egyenesben , gyakorlatilag a Mclarennek jobban feküdt a pálya.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

így van, láttuk ahogy sumákot próbálta elõzni webber, ki is csúszott...

ilyenekbõl lehet látni, hogy ki a jó pilóta és kit viszt a technika a hátán..

Shiwo
viszont az már elõtte kiderült, hogy az egyenes elég hosszú ahhoz, hogy Button izomból megelõzze és még a kanyar elõtt idõben visszamenjen a száraz ívre

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A redbull egy autóval versenyez..

Webbert -sajnos- a pályán kényszerítik arra, hogy a mindenkinél jobb -muhaha- vettelt segítse, láttuk ezt most is, amikor elõször felrakatták vele a slicket, és mikor látták, hogy járható, akkor adták vettelnek is..

Ilyen körülmények közt maximális elismerés Webbernek, remélem olyan csapathoz szerzõdik ahol megbecsülik.. Nem vagyok benne biztos, hogy azonos autóval ( nem egyszínûvel ) nem verné bucira vettelt...

desigo
Vettel ha okos akkor figyel arra,hogy végig a száraz íven autókázzon biztonságosan.Button ha elõzni akar akkor úgyis neki kell lemenni a vizes részre ami csúszós.
Illett volna kivédekezni azt a 2 kört...
Shiwo
*1 másodpercen belül...

Shiwo
Vettelnek semmi baj az idegeivel...tudta, ha Button 1 percen belül marad, akkor tuti megelõzi, ezért megpróbálta a maximumot kihozni az autóból és a határon autózni, minél jobb köridõt kisajtolva...viszont félig vizes aszfalton sokkal nehezebb kicentizni ezt a határt, megpróbálta, nem jött neki össze, ennyi...valószínûleg sok más vb-nek sem sikerül volna a dolog

Jeffjohnson
Sokan elfelejtik, hogy az F-1 technikai sport. Annak idején mindenki Schumiról áradozott és tessék itt ül egy nem versenyképes autóban a produkciót mindenki ismeri. Ugyanez a helyzet most Vettelel átülne a mercibe õ is Rosberg szintjén teljesítene.

Webber-t megvédeném mert baromi nehéz úgy versenyezni, hogy tudod a csapatod nem, hogy nem áll ki melletted hanem még a csapattársadat segíti lásd tavalyi szárnycsere de a lista szinte végtelen. Ha tavaly kicseréltük volna a Ferrari és Redbull vezetõségét akkor most Webber lenne a világbajnok nem a kislány.

desigo
Mi vaaan veleeed ? <#idiota>

desigo
Semmilyen büntetést nem kapott,õ nyerte a futamot.
muhaha
nem is okolom ezért vettelt, de ebbõl is látszik h magasról leszarja horner meg mateschitz webbert. volt egy nyilatkozata hornernek a spanyol idõmérõ után ahol nemhogy webbert megdícsérte volna, hanem azt mondta, h vettel EGYENLÕTLEN KÜZDELEMBEN MARADT ALUL MERT NEM MÛKÖDÖTT A KERSE. hmm..hogyisvanez? webbernek idén 1X VOLT CSAK JÓ AUTÓJA talán törökbe, de ebben nem vagyok biztos és ezt vhogy nem említi meg senki...ja és én nem mclarenes vagyok, hanem mclarenes-ferraris-mercedeses-F1 összes csapatát szeretem KIVÉVE VETTELT MERT EGY ARROGÁNS BEKÉPZELT KISKIRÁLY

Effe88
srácok mi lett a döntés button ügyében???

egyetértek. vettel a kivételezett a csapatnál, webbernek mindig csinálnak vmi bajt mégis hozza a jobbnál jobb eredményeket és nem ismerik el a csapatnál ezt, ez a felháborító. azzal a redbullal ami VETTEL ALATT VAN mindenki nyerne, de akkoris vettelke kiskirály lenne a kivételezett és õt tolná a csapat...

desigo
Én úgy gondolom,hogy hibátlan technikával Button,Rosberg,Kobayashi,Alonso,Hamilton pont ugyan olyan kényelmesen körözgetne elõl mint most Vettel.
Seb a futam 80%-ában leggyorsabb köröket ment úgy,hogy nem volt rajta semmi nyomás.Mintha egy szinttel a többiek felett lenne.
Ezért maximális respect Adrian Neweynak.
és még csak huszon akárhány éves, elõtte van még az élet.
Van még 20 éve az F1-ben.

tadam tadam

Mondj már olyat légyszives.
Egyedül talán Schumacher volt erre képes, még a Ferrarival, hogy ekkora elõnyt össze tudjon szedni.
Viszonyításban ott van Webber, aki a mezõny legjobb autójával megy, még is nem képes hozni Vettel szintjét.
Ki merem jelenteni Vettel a legjobb versenyzõ a mezõnyben, gyorsan tanul, jó a kocsija is.
Azt is leírom, hogy simán beelõzi majd Schumachert világbajnoki címek, és futamgyõzelmek tekintetében.

tadam tadam

desigo
Tudásban?
Max technikában nem közelítik meg.
Jópár pilóta van a mezõnyben aki könnyedén vezetné a VB-t ha jobb autót kapna mint a többiek.
w77d
azért eddig a szezonban Vettel mégis magasan a legjobb. Egy hiba belefér bõven, még így sem közelíti meg senki sem tudásban jelenleg (mondom ezt úgy, hogy nem a red bull-nak szurkolok)

Maradj már az ostobaságaiddal.
Látszik, hogy Mclarenes vagy, ne égessétek már tovább magatok.
Mintha Button nem hibázott volna, sõt elmondom neked Button ezen a futamon többet hibázott, mint Vettel az egész eddigi szezonjában.
Szóval nem kéne itt fikázni, mert kicsit lecsúszott az ívrõl.
De azért szép volt Buttontól, hogy fel tudott zárkózni Vettelre, de ha azt nézzük, hogy sikerült ez neki (A fél mezõnyt kilökte), akkor már nem olyan szép ez a gyõzelem.
És azt de szabad feledni, hogy Vettel 3-szor el tudott szakadni a mezõnytõl a SC fázisok után, sajnos az utolsó SC fázis nem jött be neki, nem számított Buttonra, és ez volt a veszte.

Az meg hogy a csapat nem említi meg Webber 3. helyét, az õ hibájuk, ezért nem szabad Vettelt okolni.

tadam tadam

Count Adyn
Igazából lehet hogy nemis hibázott, csak látta hogy jön a "pusztító button" és inkább elengedte minthogy õ is hamilton és alonso mellõl nézze tovább a versenyt<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Totti5
Vettel egyszer hibázott ebben az évben máris le kell szólni? ez milyen mérce, ha a többiekhez viszonyítunk?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

button élete versenyét futotta, ez nem vitás, rémisztõen emlékeztet 2005 japánra, de lehet h a körülmények miatt és a boxutcaáthajtásos büntetés miatt ez nagyobb bravúr, vettel elmehet a p*csába, nem bírta idegekkel a "kiskirály", webber is óriásit ment, de a redbull egy árva szót sem említ meg róla, tiszta szégyen. schumi is jó volt, de a dobogóhoz egy picivel jobb autóra lett vna szüksége. hatalmas a körbeverés vettel mögött a pontversenyben, biztos õ lesz a vb. sajna.

LeventeV
pedig ott is volt egy "esés" XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Minstrel
ha a safety car-os részeket eltekered akkor nem is lesz hosszú és jó is

http://topgearhungary.blogspot.com/

Monacot is megnezettetek velem, s bar ne tettem volna, remelem ez azert jobb lesz...

http://gaborszantai.co.uk/

Bar nem lattam a futamot, de kozhelyet azert elsutnek:

Olyan, mint a foci: gol az, amit a biro annak itel.
Ha Button nyerte a futamot, akkor Button nyerte, mert ez a hivatalos eredmeny. Ezen nem fog valtoztatni ujsagirok, forumozok, rajongok foldon vergodese es vinnyogasa.

desigo
nézd meg érdemes
laza 4 óra 4 perc volt 😊
Monacoban Hamilton tolt ki 2 kocsit a versenybõl, most Button xDDD a FIA meg tapsikol hozzá, remélem Valenciában is kiütnek még néhányat a podiumért xD

Vettel meg nem volt annyira idegbeteg a díjkiosztón mint lehetett volna, nyilván tudja hogy még ígyis neki áll az zászló a bajnokságban.

desigo
787 olvasatlan uzenet, volt futam?<#wow1>

Ket napig megint felmeztelen lanyokat fotoztam F1 nelkul, utalom az eletem!<#rinya><#mf1>

értem..

ezt a fórumot tényleg csak olvasni szabad...

a.carkey
Mindegy. A csúnyán elverte baromság. A többi meg történelem. Ennyi.

A medve nem játék.

vagy HA nem löki ki Hamiltont, vagy HA megbüntetik a végén stb...

a.carkey
Ha nincs piros, vagy csak egyel kevesebb SC, Button sehol sincs, nemhogy nyer.

A medve nem játék.

a boxkiállásokat is nézd...

a.carkey
"Csúnyán" ... 😊

Megcsúszott 1x egy kanyarban és pont kikapott. 😊

Schumachernek örültem volna ha RT beér legalább harmadiknak. 😞

Na majd Spaban!

A medve nem játék.

guardian hero
Nagyon helyes!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kirol
Ne már! 😞

egyik szemem sír a másik nevet...

Meki drukkerként örülök, hogy végre sikerült Vettelkét csúnyán elkalapálni, másrészrõl amit mûvelt Button, minimum 2x20 másodperc kinézett futam után részemrõl..

Hivatalos: Button nyerte a futamot

forrás: formula.hu