• xrt
    #142
    "Idézni és megérteni két különböző dolog, az utóbbi nem megy neked. Másrészt az idézeted hiányos és ebből kifolyólag hibás. A Tudományos Elmélet megértéséhez nem elég egy szótár, ugyanis ez a fogalom sokkal több magyarázatot igényel, ..."

    Ez most fáj már. :(
    Nekem nem kell szótár vagy internet, hogy ilyen alapszavak jelentését felfogjam.
    De elfogadtam, kértél meghatározást, megadtam, itt vannak a fényképek az értelmező nagyszótárból is, de hogy van ez, hogy még egyszer sem küldted meg a meghatározást a szavakra amit szerinted kifejez Lehet hogy ez neked nincs meg? Mert nagyon nagyra vagy vele és baromi kíváncsi vagyok rá. Ha átküldöd utána küldöm a fényképeket, de ne fárassz interneten található magyarázatokon mert pont abba kötöttél bele hogy onnan idéztem először...



    "Nekem nincs saját verzióm, így szerintem azt jelenti, amit a tudomány használ és ért alatta. Ugyanis a Tudományos Elméletnek nincs egzakt definíciója, ennek megértése mélyebb ismeretek szükségesek, anélkül nehéz neked bármit is írni. Megadtam egy forrást, az, hogy nem nézed meg, az már ne az én hibám legyen, jó?"

    Ez most már duplán fáj, tehát nem tudod definiálni, azt amikor idézem a definíciót akkor nem fogadod el, és már sok-sok kommentben alázol hogy nem értem mit jelent.
    SZERINTEM OLVASS VISSZA! Ott van a definíció!!!!




    "El Elméletnek nincs egzakt definíciója, ...."

    No pont ezt írtam már le vagy úgy csilliárdnyi válasz előtt, ezt jelenti az elmélet. Valaki kitalál valamit, de nem tudja igazolni, főleg nem tudományos nyelven leírni...


    "El Elméletnek nincs egzakt definíciója, ennek megértése mélyebb ismeretek szükségesek, anélkül nehéz neked bármit is írni. Megadtam egy forrást, az, hogy nem nézed meg, az már ne az én hibám legyen, jó?"

    Most félig duplán idéztelek, de ezen lassan tíz perce nevetek. :D
    Az elmélet arról szól amit az első tagmondatodban leírtál. ÉS NAGYON ITT A PONT
    Most itt ne menjünk bele egy istenhitbe mert már lassan odatartunk. :(((