• opeca
    Nem éppen. Ez is csak azt cáfolja, amit korábban írtál hülyeséget, hogy szerintem mindenkinek DOS-t kéne használnia:)

Egyértelműen nem a technológia fejlődése ellen vagyok, ezt már leírtam. Sőt, örülök neki, hogy fejlődik, minden nap kiélvezem az előnyét.

Az egész, ha lettél volna szíves végigolvasni abból indult ki, hogy a táblagépen tudsz fészbúkozni meg chatelni. És azért is többek között vagyok ellene. Mert ezt egy laptopon is meg tudod játszani csak az még több mindenre is jó.

Erre írták, hogy aki csak fészbúkozni akar, annak minek kéne laptop. Én meg erre írtam, hogy mert lehet a jövőben mélyebben el akar merülni a számtech. rejtelmeibe és egy kis előre gondolkodás sosem árt, főleg ha ár tekintetében ugyanazért kapsz egy sokkal multifunkcionálisabb készüléket.

A DOS-os meg hasonló dolgok onnan indultak ki, hogy mi az átlagfelhasználó. Az én időmben az átlagfelhasználó simán tudta mi az az autoexec.bat, tehát rendszerszinten járatos volt.

Ma szerintem egy átlagfelhasználó sokkal többet tesz mint fészbúkozik emg chatel, erre írtam, hogy akik csak ezt teszik, azok nem átlagfelhasználók, hanem nyomik...

Stb. stb, tényleg ajánlom, olvasd végig, jobban képbe leszel.