kukacos#54
Szóval a kapitalista cégek működését a profitmaximalizáció hajtja. Forradalmian érdekes meglátás, amiből a hülyének is egyenesen következik az egész Összeesküvés...
Nem vitatkozom én semmin, de most akkor most mit akarsz az idézetből kiemelni: azt, hogy az EKB-tól fogadhat el utasításokat, vagy azt, hogy független? Mert én az utóbbira reagáltam, hogy a függetlenség szükségszerű. Az EKB speciális kapcsolatát az indokolja, hogy speciel az Európai Unió tagja vagyunk, talán hallottál róla.
Eredetileg nem a jegybankokról beszéltünk: a LIBOR-tól indultunk, amit a világ *összes* nagybankja együtt alakít ki, 1000 résztvevővel. Nem csak a jegybankok. Erre írtad, hogy ezt egy sötét hálózat kontrollálja, ami aztán most szépen lassan átcsúszott a jegybankok kapcsolatának magyarázatába, ami nem lehet a sötét hálózat, tekintve hogy nem csak jegybankok kereskednek az interbank piacon. Most akkor szedd össze a mondandódat, mert kezd egyre zavarosabbá válni... akkor most azt állítod, hogy a világ összes jegybankját (de nem minden bankot) ugyanaz a misztikus akarat irányítja?