A két \"faj\" állandó háborúja
  • Csacsi
    Nah kérem szépen. Nem szeretek motorral közlekedni. Inkább autóval. Nagyobb biztonságot ad. De tény és való, hogy rengeteg a sok hülye motoros. A pirosnál sávok között közlekedni. Milyen jogon?Egyáltalán nem szabályos. Miért van felháborodva, ha nem engedem el, vagy nem veszem észre? Akkor enki már az a joga, hogy lerúgja a tükrömet? 2 esetben történt ez meg.

A másik pont két napos történet. Haladok az úton 1-1 sáv. Záróvonal, és balra akarok kanyarondi, index, majd nézek a tükörbe...sehol senki, majd nyílik a kanyarodó sávom...el kezdem húzni az autót kifelé, és nem tudom miért másodcor is benéztem a tükörbe, pedig max 2 másodperc telt el azóta, hogy benéztem volna. MEg különben is záróvonal, és egyből a sávom nyitásánál be akartam oda sorolni. Még jó hogy benéztem, mert a motoros mit sem törődve azzal, hogy záróvonal, meg kanyarodó sáv...jön ezerrel. Az utolsó pillanatban rántottam vissza a kormányt, elég erős fékezésre késztetve a mögöttem haladót. Ha kicsit később nézek újra a tükörbe 1 motorossal kevesebb...és nem az én hibámból.

Plussz. Sokat ólök a körúton egy kávézó teraszán. este 22:00 után nem lehet ott beszélgetni, emrt az a szórakozása az összesz motorosnak, hogy ott gyorsulgassanak föl le a körűton, és az a verseny, hogy melyikük szólaltat meg több riasztót az erősen kihúzatott rövid szakaszon. Mert ha végiggondolná, ha 60-nal menne, akkor nem kéne megállni minden lámpánál.

Nah mind1. Szerintem nagyon sok hülye motoros van. Kevesebb a normális.