Motorosok Vs. Autósok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarul, egy sima jogsival ne lehessen egybõl 400-500 lóerõs kocsikba ülni, hanem fokozatokra bontva, 150 lóerõig elsõ kat, aztán egy év után jöhet a 300, stb..
Persze egy 150 lóerõs kocsival nehezebb meghalni mint egy 150 lovas motorral.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Olyan, hogy sáv nem létezik náluk, össze vissza kerülgetik az autókat a piros lámpánál, városban 200-al száguldanak, képesek többszáz méteren át a szembesávba menni az országúton ha az üres, stoptáblára szarnak, ez tegnap volt, mentünk a 7-es úton(fõútvonal!), egy motoros meg simán bevágott elénk egy jobbról nyíló útról, stoptábla volt kirakva neki.
Mondom, vannak normális motorosok, de a többség ezt csinálja.
Nem kellene álltalánosítgatni...
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
Én mindkét oldalon vagyok, sõt tûzoltó is vagyok. Felesleges példálózni itt, és máshol is hogy ki milyen...
A hölye embernek mindegy mit vezet.😞(
Nem lesz itt igazság sosem! Mindenki tsak fújja a magáét!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
Mondjuk költséges, de a sajátélete az embernek szerintem megér minden pénzt. Már akinek persze...
*a számok a köbcentit jelölnék 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
szépen lehet idõvel, kicsitõl a legngyobbig... szoval tapasztalt motorosokat az utra pls :|
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Olyanról én még nem láttam hírt, hogy egy Simpsonos szaggatta volna le a szalagkorlátot, vagy szállt bele a szembe jövõbe.
Nem nekem volt az elsõbségem, auto ki elém...
nem tudom, de én még ha nekem van elsõbségem, akkor is körülnézek, kivéve most, persze hogy most jött az auto...
egy dudálással, és az autós !rámgyorsításával! megusztam, de most bevallom, h én voltam a hibás...
...sok esetben ez nem igy van.
Azért az autos is lehetett volna egy kicsit korultekintobb, amikor a keresztezõdés olyan részén álltam, ahol jol latszodok.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként én csak motorozok. Szombati, Vasárnapi hobbimotorosnak mondhatom magam. Én a sort kivárom, bár városban nem motorozok. Elõzni is csak ott ahol lehet és ahol biztonságos. Haladok is persze, de ésszel.
Amióta jogsim és motorom van egy balesetem sem volt. Egy sem...
kopp-kopp
Egyetlen esetben találkoztam olyan motorossal akinek volt türelme kivárni azt, hogy szbaályosan megelõzzön.
A többi az keresztülment záróvonalon, ment szembejövõ sávban, vagy elment köztem és a teherautó között.
Sokszor volt olyan, hogy az utolsó pillanatban vettem észre és húztam el a kormányt, hogy ne kenjem fel a mellettem lévõ teherautóra...
Ilynekor mindig megjegyzem magamban, hogy menjen csak, már biztosan nagyon várják a veséjét v. máját v. akármilyét.
Én ezeket nem tudom sajnálni...
Másik példa:
Gyalogosan mentem át egy zebrán egy autós megállt, átengedett. Jött a motoros, satu, megállt az autó mellett majd elkezdett kiabálni:
Hülye, f*szfej, minek állsz meg, menj az anyádba, stb... stb...
Én döbbentem álltam és hallgattam a járdán...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Ki volt a hibás? Az autós...
Megint az autós volt a hibás
Úgyszint
MInd2, de igazán megint az autós
Itt is az autó.
És az utolsók szinte mind ami a langlovagok.hu-n megtalálható
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként a média megint elferdítette a dolgot. Híradóban az volt hogy 200-as frontálisan ütközött. A másikban az hogy 299el vette a kanyart. Volt olyan hogy aszonták hogy illegális gyorsulási verseny volt.
Ahhoz képest csak egy "nagyon menõ vagyok mert van egy ezres gixerem" meg ilyen "wannabe ghostrider" gyerek volt, aki interneten akart nagyfiú lenni a videójával. Volt régebben is videója sportmotor.hu-n. Hát meglett az eredménye
Egy motor tetõn ! állt az árokban nem kevés törmelékkel 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem egyszer "mentettem meg" motorost én is mert hülye mód elõzgetett, illetve úgy gondolta hogy 2 autó közt is elfér..Ha fél másodperccel késõbb fékezek begyûröm egy kamion alá.
idevágó videó (sajnos halálos balesettel - ráadásul a vétlen vesztette életét)
Ez nem mindig igaz. Igen, kihasználják a motor adta lehetõségeket, de nem mindegyik ugyan olyan.
#9 Elítélem amit a vétkes motoros tett. Azt aki vétlen volt meg hihetetlenül sajnálom. Meg a családját is. És tudom hogy akár mikor megtörténhetne ugyan ez velem is...
#10 Igen, igazából emiatt jutott eszembe, de még nem találtam ilyen témát és hát a többi fórumon elég érdekes "beszélgetések" alakulnak ki ezzel a témával kapcsolatban
Igen a motorosok, mint mindenki 2 táborba oszthatók, a kreszt betartóak és a nem betartóak... Sajnos az utoakon az utóbbiból látni a többet, persze nem a robogósokról van szó, hanem a sport motorokon ülõkrõl... Nem értem hogy mi jogon elõzgetnek záró vonalnál, mi jogon tolakodnak elõre persze az estek 80%ban totál szabálytalanul... és ebbõl van a baleset... én figyelkek a hülye autósokra a figyelmetlen gyalogosokra de még az öngyilokos motorosokra is... nomeg a sebesség, mennyivel is mennek? hát ritka azt látni hogy betartják az 50es táblát... szvsz aki motorra ül közlekedjen normálisan, a többivel ugyse lehet mitcsinálni, mert ameddig nem okoz balesetet, vagy nem töri össze magát ugyse fogja magát visszagofni... és azt mondom igen a sport motrokon ülõk többsége egy hülye vadbarom.
motorozásnak is megvannak a határai, mint az kocsikázásnak..
na mind1.
a csatát megnyeri valaki..de a háborút 1ik sem..
Sokszor viszont esély sincs rá,hogy észre vegyem a motorost mert szlalomozik az autók között és észre sem veszem és máris mellettem van.
Ami nagyon gáz az az,hogy a motorosoknak természetes,hogy a szaggatott vonalon közlekednek.Be nem sorolnának az autók mögé...
Természetesen amikor autót vezetek, akkor mindig elengedem a motorosokat, persze volt már olyan is, hogy nem vettem észre, talán még úgy is tûnhetett neki hogy ráhuzom, mert kicsit felé közeledtem.
Az általad említett direkt ráhuzom, nem engedem el kategóriáju autóssal, hál istennek nem találkoztam még. Ami rendszeresen elõ szokott fordulni, az a kifordulás elém.(mármint amikor mocival megyek).
Ezek egy részében én vagyok a hibás, mert nem a megengedett sebességgel megyek, és gondolom nem tudják megfelelõen felmérni a sebességemet.
Amúgy én mindig amikor hátulról közeledek egy autóshoz akkor egy kis hangorkánnal jelzem hogy jövök, így mindig segítõkészek az elõzésemben.
Mondjuk a raptor kipufogónak köszönhetõen erre sokszor nincs is szükségem.
Természetesen kihasználom a dugókban, a lámpáknál a motor adta elõnyöket, de nm úgy mint sok állat hogy 100-al zúz el az autók között.
*Posse*T.W.D*
Mutkor engem a JÁRDÁN csapott el majdnem egy szkinhed az SL marcivel...:=/
Én 14 vok..de mind a 2 tábort elítálem és meg is értem, xal nem pártolok senikt..
És , hogy miért???
autósok:Szemétláda kötchögök, figyelembe sem veszik a motorost, mert ugye"a motor könnyû, csak megáll"faxt!!!
Motorosok:van olyan aki 220 at vagy még többet hú a várobas..-.-...
Az nem felborulás volt budaörsön, ls nem tök mind1, mivel az egy aléggé fontos ember volt..:,(
Õket mindenki utálja<#vigyor3>#vigyor3>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Van persze sok kivétel is de sajnos egyre kevesebb.
Egyre többet látni, hallani hogy hopp meghalt egy motoros, hopp megint meghalt egy. Ez ugyebár azért van mert évrõl évre több a motoros és emiatt ugye a balesetek száma is nõ.
Neten szinte minden mocis balesetrõl lehet olvasni, mivel a motoros egy ritkább "faj" mint az autós és feltûnõ illetve érdekes, ha baleset van. Ugyebár autósok is össszetörik jármûvüket meg karambol meg blabla, de azzel nem foglalkozik a média, mert minek. Hisz annyi autós van, hát nem tök mindegy hogy most felborult egy Audi Budaörsön?
Motoros balesetekkel meg tele van minden, és ugye a laikus el is ítéli a motorosokat merthogy a köcsög szemetek már megint balesetet okoztak.
Ez csak egy példa a sok-sok közül ami megnehezíti egy normális motoros kultúra kialakulását magyarországon.
De persze ott a moci vs moci lásd a tegnapi baleset. de errõl órákon át lehet írni, a többit meghagyom nektek, persze ha nem törik a témát, bár mért törölnék? 😊😊😊😊😊