Segítség!
-
Ezt értem, de a problémám az, hogy nem importálok, hanem az általam korábban elmentett .z3d fájl megnyitása után van az a jelenség a 2.2.3 verziónál (tehát minden textúra a helyén van, szépen meg is jeleneik, de exportáláskor bekavar), amit a #372 sz. hsz-ben leírtam, de a 2.2.2-nél nincs gond.
Illetve azzal meg az van, hogy a .mat nevet duplán írja, de ha csak a .pmg fájlt teszem be a az .scs fájlba, akkor nincs gond vele (természetesen akkor, ha a nincs új material, ha meg van, akkor már ezt sem tudom használni...) (Ez utóbbi próbléma miatt szerettem volna a 2.2.3-as verziót használni, de így nem tudom.) (Szóval nem minden fenékig tejfel, de azért próbálkozik az ember.)
Ill. eszembe jutott még valami:
Egyik korábbi hsz-edben írtad, hogy a 2.2.2 verziótól hagyjuk békén a Default Material sort. Na nekem ha egy korábban mentett munkát nyitok meg, akkor ez a sor nincs, mindjárt az első textúra az 1. a sorban, de a 2.2.2-es verzió így is működik, de a 2.2.3-as nem. Próbáltam utólag csinálni "Default Material" sort, hátha elfogadja, de nem igazán akarta, pedig még az 1. sorban szereplő materialt is újra alkottam, s hozzárendeltem a dds-t, de a régit nem tudtam sem kitörölni, sem pedig átnevezni, ráadásul a progi is ahhoz ragaszkodott, hiába mitattam meg neki az újat... (Így teljes a történet...)