Segítség!
-
Akkor valamit nem jól csináltál, mert a dolog nálam működik:
előtte:
utána:
És ha megnézed a "pót" alatti árnyékot is, akkor láthatod, hogy bár nem tökéletes, de az még sem ekkora:
Tehát a dolog működik! Én épp fordítva csináltam meg azt, amit Te most akarsz csinálni, azaz egy sóderos pót árnyékát tettem alá, mert nem találtam kisebbet...
Ugyanakkor nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezt az eljárást még a 2.1.1-es verzióval létrehozott vontató és pót esetében követtem el.
Ha látszólag mégis mindent jól csináltál, akkor az még nem azt jelenti, hogy biztosan, ugyanis van. Ha Te egy korábbi verzióval készített pót .pmc fájlját cserélted ki, akkor tuti, hogy nem fog működni, mert ha belegondolsz, anno még csak 1 .dds fájlt lehetett használni a póthoz, most meg már többet is. Szóval keress egy megfelelő pótot (több .dds van benne hátha ez is számít, mert másra most nem tudok gondolni) és ha akkor sem jó, akkor ez a megoldás már nem működik...
Mondanám, hogy térj vissza a 2.1.1-es verzióhoz, csak akkor le kell mondanod a több .dds használatáról, tehát egy .dds-ben kell megoldanod mindent.