Segítség!
-
razor1997 #3527 Sziasztok!
A héten kezdtem el használni a zmodelert mert már nem nagyon bírtam ki hogy ne csináljak magamnak egy olyan normális scaniát a gts-hez amin látni a toplineoson a tankot meg ha reflektort felkapcsolom akkor a scania gyári napellenzőn lévő reflektora is felkapcsoljon stb.
Ezért kérném tanácsotokat hogy már egy ideje olvasgatom itt ezt a fórumot de nem igen jutottam semmire csak egy olyan scaniaval aminek van .z3d kiterjesztésű fájlja.Tehát már arra is következtethettek hogy nekem nem igen megy az a .pmg-vel való importálás.Amit meg találtam az nem valami jó mert a hátsó lámpák nem a gyári hanem ilyen IFA-s kereklámpa meg egy reflektort kéne berakni a napellenzőjébe és még egy tankot kéne kerítenem.Ezért kéne hogy ami a játékba van abból kiszedném ezeket csak nem sikerült a többi adat bemásolása.Úgyhogy ilyenekben kérnem segítségeteket.Meg még a lámpatest megvilágítása kéne de még azon próbálkozom, hogy csináljam meg.Amúgy nem csak a gts-ből tudok ilyen dolgokat hanem mivel hogy az apám kamionszerelő onnan ismerem és bírom a scaniákat.Ezért még azt nem tudom hogy amit most csinálok hogy pl:egy lefotózott scaniát hogy tudnék betenni a zmodelerbe.
A képeket majd később feltöltöm.
Üdv:Ricsi