Segítség!
-
Bár nagyon nem érdemled meg, de:
ha legördítetted a banner alatti ablakot, amit korábban említettem, akkor ott klikkelj rá az "A fórumban fellelhető összes tutorial (by: Tuzfal3)"-ra és a bejövő oldalon keresd meg a következőt: "19. Vajo konvert videója" és miután arra is ráklikkeltél töltsd le a videót és nézd meg! Az egész magyarul van (mármint a videó). Tény hogy "csak" egy konvertálásról szól, de legalább fogalmad lesz egy kicsit a zmod működéséről! Ha az már megy, akkor lépj tovább a többivel! Még egy dolog: ha tényleg megnézed a videót és akarod is csinálni, amit ott látsz, akkor a zmod 2.1.1-es változatát hasdználd!
2. Tanulj meg kérdezni és nem utolsó sorban bebizonyítani, hogy érdemes vagy arra, hogy valaki foglalkozzon veled (na ez szerintem amit itt műveltél a fórumban, nehéz lesz, de ki tudja, hátha valakinek megesik rajtad a szíve)! Továbbá tanuld meg azt a kérdést úgy feltenni, hogy abból látszódjon, hogy Te tényleg foglalkozol a zmoddal, s nem csak állítod, mert messziről jött ember azt mod amit akar, de ha konkrétumok vannak a kérdésben (ezt és ezt csinálom éppen, itt és itt járok, de itt elakadtam), akkor sokkal nagyobb valószínűséggel kapsz/kaphatsz segítséget....
Jövőre nézve egy jó tanács:
ha valakit/valakiket meg szeretnél kérni arra, hogy segítsen/segítsenek, akkor nem a megfelelő utat választottad, hogy ezt megtegyék, mert a stílus amit megengedsz magadnak látszatra azt tükrözi, hogy mind ők vannak teérted és az a dolguk, sőt kötelességük, hogy ezt megtegyék neked! Ha én lennék ebben a helyzetben (hidd el én is sokszor vagyok) egy kicsit több alázattal viseltetnék irányukban, mint te, sőt... De ezt te szerintem úgy sem érted, s nem tisztem ezt neked elmagyarázni és nem is akarom.
Azt állítod, hogy 3 hónapja próbálkozol a zmod-dal, akkor gondolom azóta látogatod a fórumot, tehát fogalmad nincs arról, hogy az a hangnem, amit Te megengedtél magadnak velem szemben én még akkor sem engedem meg magamnak, ha ennél sokkal nagyobb sérelem ér, mint ami téged ért (ha nem hiszed járj utána), mert nem ez az én stílusom, sőt nagyon is távol áll tőlem! Viszont ahogy látom, benned a bocsánatkérésnek még csak egy fikarcnyi kis molekulája sincs meg, ezért végezetül álljon itt egy közmondás:
"Egyszer volt Budán kutyavásár!"
Hát csak remélni tudom, hogy ennek megérted lényegét, de ha nem az sem baj, következménye nincs, vagy legalább is nem olyan, amit ne lehetne túl élni...