• Rubio #2861
    Üdvözlet mindenkinek!

Látom, hogy másnak sem nagyon tetszik, ami mostanság itt a topikban történik, pontosabban ami nem történik.

Anno azért lett papi08 a HG, mert miután Blumot megválasztottuk, nem történt semmi és félreértelmeztük a módik akkori hozzáállását, s azt hittük, hogy azért nem válaszolnak, mert Blum személye ellen volt kifogásuk, de mint utóbb kiderült másról volt szó, de akkor már új szavazást tartottunk. És itt kell utólag belátnom, hogy hiba volt. Mivel anno én kezdeményeztem az új szavazást, ezért papi08 jelenlegi hozzáállása miatt szeretném azt a malőrt most korrigálni azzal, hogy ismét szavazást kezdeményezek még pedig arról, hogy érvényt szerezzünk az 1. szavazás végeredményének.

Tehát mindenki, aki támogatja kezdeményezést és az is, aki nem (tehát ő meg szeretné tartani papi08-t, mint HG), az itt a topikban jelezze véleményét!

Hangsúlyoznám, hogy én nem egy teljesen új HG választást kezdeményezek, hanem az elsőként megválasztott személyt szeretném HG-ként látni. Amennyiben Ő sem válik be, az már nem az én saram (bár szerintem a jelenlegi helyzet sem), de bízzunk benne, hogy Ő csak jobb lehet, mint aki most van, mert most gyakorlatilag nincs senki!

Végezetül: mielőtt e sorok megíródtak volna, beszéltem Blummal és még most is vállalná e feladatot!

És hogy egyértelmű legyen a dolog:

Aki támogatja a kezdeményezést, az az esetleges kommentje végén egyértelműen írja le, s tegyen egy "+1", aki meg nem, az meg egy "-1" jelzést is!

Részemről: +1