6060
Segítség!
-
nenus #2871 Félre ne érts, nem vagyok ellened, de vágod a házigazda teendőket? :D (pl variálni a topikot, banner alatti micsodák beírása stb) Mert sztem nem csak arról van itt szó hogy 1-2 hsz-t töröljön a hg :)
És még1szer. Ezt a hsz-t nem azért írtam mer ellened vagyok. Épp ellenkezőleg ;) -
#2870 És még nem nyugodtan is lehetne! -
Blum #2869 Lesz az ilyenekre gondom,ne aggódj. Feltéve,ha HG leszek :D -
#2868 Ne foglalkozz vele, majd ha legközelebb segítség kell neki a zmod-ban, akkor majd ő is ilyen választ fog kapni...
Egyébként pedig az ilyen "szavazatok" figyelmen kívül lesznek hagyva. -
#2867 Na pl az ilyeneket ki lehetne tiltani nyugodtan... -
Blum #2866 Értelmeset írjál már,ha benyögsz valamit... -
#2865 +1 = -1 -
#2864 Nem papi08 ellen és Blum mellett, vagy fordítva....de nekem mindegy, hogy ki lesz itt a főnök, csak történjen végre valami határozott lépés a topik rendbetételére...ezt maximálisan támogatom.
Nagyon örülnék, ha olyan emberke kerülne az élre, aki egyrészt minimum napi szinten ránéz a fórumra, másrészt nem bánnám, ha a zmodihoz is értene. Tudom, hogy ez utóbbi lényegtelen...de szerintem jó lenne :)
+1 -
nenus #2863 Új hg-t..
+1 -
#2862 Tökéletesen igazad van.Én is jó ötletnek tartom a szavazást illetve a módosítást.Amennyiben segítség kell a bannerhoz, akkor vállalom azt hogy megint a legelejétől végig nézem a topicot és újra össze szedem a segítségeket amit később abban el lehet helyezni.
+1 -
#2861 Üdvözlet mindenkinek!
Látom, hogy másnak sem nagyon tetszik, ami mostanság itt a topikban történik, pontosabban ami nem történik.
Anno azért lett papi08 a HG, mert miután Blumot megválasztottuk, nem történt semmi és félreértelmeztük a módik akkori hozzáállását, s azt hittük, hogy azért nem válaszolnak, mert Blum személye ellen volt kifogásuk, de mint utóbb kiderült másról volt szó, de akkor már új szavazást tartottunk. És itt kell utólag belátnom, hogy hiba volt. Mivel anno én kezdeményeztem az új szavazást, ezért papi08 jelenlegi hozzáállása miatt szeretném azt a malőrt most korrigálni azzal, hogy ismét szavazást kezdeményezek még pedig arról, hogy érvényt szerezzünk az 1. szavazás végeredményének.
Tehát mindenki, aki támogatja kezdeményezést és az is, aki nem (tehát ő meg szeretné tartani papi08-t, mint HG), az itt a topikban jelezze véleményét!
Hangsúlyoznám, hogy én nem egy teljesen új HG választást kezdeményezek, hanem az elsőként megválasztott személyt szeretném HG-ként látni. Amennyiben Ő sem válik be, az már nem az én saram (bár szerintem a jelenlegi helyzet sem), de bízzunk benne, hogy Ő csak jobb lehet, mint aki most van, mert most gyakorlatilag nincs senki!
Végezetül: mielőtt e sorok megíródtak volna, beszéltem Blummal és még most is vállalná e feladatot!
És hogy egyértelmű legyen a dolog:
Aki támogatja a kezdeményezést, az az esetleges kommentje végén egyértelműen írja le, s tegyen egy "+1", aki meg nem, az meg egy "-1" jelzést is!
Részemről: +1
-
nenus #2860 -
#2859 Köszönjük! -
#2858 Nem nagyon foglalkozik a topikkal ahogy elnézem. -
#2857 mindenki már ezt a képhost,képfeltöltést használja nem hogy inkább picturepus-t -
Blum #2856 Én is FullHD felbontásban vagyok,de akkorsem HTM-ben rakok be képet..:D -
#2855 jó nagy projektorral 3D-ben:D -
nenus #2854 Ez már multiplex *.* -
#2853 Ő min játszhat HDTV-n?:/ -
Blum #2852 +1
HTM formátumban képet felrakni...
80/25-ös netem van,de még ezt is megfingatja. -
nenus #2851 Megkérném a hg-t hogy törölje a | #2805 hsz-t. Igaz nincs képlimit de ez mindennek a teteje.. Akár hányszor átgördítek rajta, beakad az egész oldal. -
vajo #2850 ha még aktuális, ha te csináltad a kereket, összecserélted a dummy irányát, vagy a kerekek gyökerét. -
#2849 Szép leírás! Köszönjük! -
#2848 Sziasztok!
Sokan kérték már tőlem és ha jól láttam ilyen leírás még nincs.
Template készítés (jelen esetben egy fülkével)
1. lépés: válasszuk ki a fülkét és darabjait majd pipáljuk be (én megszámoztam őket hogy ne keveredjek bele)
2. lépés: érdemes több nézetben dolgozni (pl: "left", "front", FONTOS hogy az egyik az "UV mapper" nézet legyen.)
3. lépés: válasszuk ki a "Surface"---"Mapping"---"Edit UV" parancsot.
4. lépés: A fülke alkatrészei közül csak az egyiket hagyjuk bepipálva, hogy könnyebben dolgozhassunk. Ha ez megvan vigyük rá az egeret majd ha bekékül kattintsunk rá 1x. Ki ad egy ablakot amit a amit következőek szerint állíts be:
5. lépés: Ha mindent helyesen beállítottál akkor nyomj egy "ok"-ot. Az "UV Mapper" nézetben már meg is találjuk az alkatrészünket:
6. lépés: kinagyítjuk az "UV mapper" nézetet nyomunk egy "Print" gombot a billentyűzetünkön. Megnyitunk valamilyen képszerkesztőt és beillesztjük. Majd pontosan kivágjuk a template-et. Újra megnyitjuk a képszerkesztőt megint beillesztés és már kész is van. Nincs már hátra csak lementeni.
Remélem érthetően és helyesen leírtam mindent.
A képre ha rákattintasz nagyobb méretben is látod!!!
Kedves HG: mehet is ki a bannerba! -
#2847 köszi akela.
remélem jó lesz! -
akela #2846 Ilyenkor felül kell irni a pmd-t is.Kérdés,hogy milyen zmodelert használsz?
a 2.2.2 simán használható pmd-t gyárt,a korábbi verzió nem.itt kell számolgatni a matok számát,meg a 18 karakter stb. -
#2845 Egy kérdésem lenne
Van zmodba egy kamion.És az üveg matt a glass zmodba átlátszó.De amikor beteszem játékba már nem jó mert az ablakra másik ddst tesz ahogy kiexportálom.És nem átlátszó lesz hanem annak a ddsnek a képe.
Köszönöm a segítséget! -
Blum #2844 Nem kritizálom,csak nem látom értelmét hogy mindenhova beteszi,pláne ilyen gány minőségben. -
#2843 Ühüm...picit kicsinek tűnik nekem. -
#2842 Úgy érted hogy szélesebb legyen? -
#2841 Alakul...jó lesz ez ;)
A gumin talán még "fújhatnál" kicsit. -
#2840 augusztus eleje óta, de egyszer újra kezdtem... -
#2839 És miota csinálod ezt az autot? -
#2838 Ezt úgy szedtem le,eredetileg Haulinos volt.Én egy Boxert gyártok...pár év és be is lesz fejezve. -
#2837 Ezt magad modelezted az egész autot,nem? -
#2836 szép lesz nagyon.
Én Valamelyik nap akartam csinálni egy ilyen kisbusz szerűt és az elejére akartam tenni ilyen krom csövet lentre meg ledeket rá.Csak végül nem találtam jó Modellt.:D -
#2835 Köszi. -
#2834 Hát ez... valahogyan nagyon jól teccik nekem... Nagyon jó lett,Gratula hozzá! -
#2833 Sziasztok!Összedobtam egy dupla felnit a Crafter-re.Csak a felnit készítettem, igaz nem pontosan olyan mint az igazi de ez az első felni munkám.Képek:
-
#2832 Hello!
A dobozos tűzoltó készülékhez kérhetek egy skint?