Segítség!
-
Külföldi fórumon ez volt (hátha ez segít vkinek előrébb jutni):
Export models from Max to Zmodeler:
- Export your model in .obj, and select triangles
- Create a new scene, and import the .obj
- Export in 3ds
- Import it, on Zmod
Egy kis adalék hozzá:
sometimes the smooth groups gets really sh**y , if you want to prevent that ( thats my way , eed has showed it to me long time ago ) you can export to .obj without smoothing groups , and when you import the .obj in the new scene , make the smooths again ^^ then export .3ds and voila (:
Its little tip , if you have problems like that , it works wonderfull for me
@Ackro: az eddigi hsz-eidből nekem az jött le, h nem tegnap óta max-ozol, sztem sokan örülnének egy kis oktatásnak, mert ha járható út lenne a 3Dmax-ból való exportálás zmodba, akkor sztem itt sokan áttérnének maxra, mert valóban profi az a cucc, és sokkal több mindent meg lehet benne csinálni egyszerűbben/gyorsabban, csak hát ahogy itt már előttem leírták mások, akik itt zmodot használnak annak az az oka, h a játékba ahova csinálját a cuccost csak ebből lehet exportálni (*.pmg).
Bár tény, h a külföldi fórumokon a profi modderek mind 3dmax-ot, maya-t használnak és csak az exportálás miatt teszik át zmodba a cuccot, csak épp az eljárás kérdéses, h, h csinálják, pláne egy kis millió meshből álló darabjaira szedett modellnél. Irigylésre méltó az tény...
Na csak ennyit szerettem volna mondani, és én spec örülnék egy max oktatásnak annak ellenére, h egy dvd-nyi 3dmax videó tutorialt már végignéztem régebben...