• Ackro
    ugyanmár ezt te sem írtad komolyan! mit gondolsz én megvettem másfél milláért a maxot vagy bárki magánszemély? van próbaverzió is ha már a legalitás talaján akarunk maradni.
    Ami a modellt illeti röviden: sok polygonból áll ezt kb 200 polyból meg lehet oldani. ha patch felület vagy nurbs akkor vegyél vissza a felosztásból mert ettől nem lesz se jobb se szebb a modelled mivel sík felületen csak akkor indokolt a sok vertex ha a vertexcolor/alpha információkat fel akarod használni a shaderben. de ez esetben is elég ettől kevesebb. ez ugyan nem teljesen sík de horizontálisan nem görbül csak vertikálisan tehát kb 10 felosztás elég neki vertikálisan.

a honlapjukon úgylátom, hogy tud obj-t importálni mivel a 3dsmax is tud ilyenbe exportálni meg a maya is, a probléma elvileg meg van oldva. persze biztos nem véletlenül írtátok, hogy gondok vannak vele, de ha másnak is összejött csak utánajárás kérdése.
    összedobtam maxban egy hasonló modellt kb ennyi poly elég bele, még ebből is lehetne csetkelni.