• Rubio #2132
    Ne gondold, hogy itt teljesen eszement emberek vannak, akiknek nem jelent jobb örömet találni, mint folyamatosan ezzel a progival "önkielégíteni" magukat. Alapvetően igazad van, de nincs annál bosszantóbb, mint egy másik progival megcsinálni egy teljes projektet, és nem tudni betenni a játékba, mert erre csak ez a "nyomorult" progi képes!

Nyilván mérföldekkel jobb pl. a 3ds max, és sokkal egyszerűbb is vele dolgozni! Tény, nem lehet a két progit egy lapon emlegetni! Csakhogy, a gond az, hogy azoknak az embereknek, akik vállalták a szenvedést - jelen ismeretek szerint - csak ezzel a progival lehet betenni a játékba az általuk készített művet és a gondjuk ott kezdődött, amikor megpróbálták konvertálni (3ds max-ból - másból nem tudom, hogy lehet-e), ami nagy kínlódások árán elvileg sikerült nekik (visszalapozva olvashatsz erről, de szűkszavúan el lett rendezve a dolog, hogy már működik, de ebből más nem nagyon tud mit levonni, akkora a titkolózás. Szóval a konvert nem megy egyszerűen, csak nagy kínlódások árán hozható használható állapotba. Persze lehet, hogy azok az emberek akik eddig megpróbálkoztak a konvertel valamit nem jól csináltak, de itt a fórumban nem igazán derült ki, hogy mit kellene jobban, hogy a végeredmény jó legyen. Ha Te tudod, akkor légyszi áruld el nekünk, mert megismerve a 3ds max progit én is inkább azt használnám, mert sokkal könnyebb vele a szerkesztés, viszont az említett probléma miatt, inkább én is vállalom az "ön sanyargatást", mert a v égeredmény az tuti biztosan bekerül a játékba!

Biztos vagyok benne, hogy nem lehetetlen, mert egy másik fórumon, egy bolgár srác bemutatta projektéjét, amit a fentebb említett minőségi progin készített és a végeredmény valóban látható volt a game-ben is, csakhogy a módját nem árulta el, így marad ez a lehetőség (legalábbis egyenlőre).

Én szívesen venném az útmutatást, mert habár rendelkezem a fentebb emlegetett progival, de a leírt okok miatt mégis inkább vállalom a "szenvedést", mert erről biztosan tudom, hogy a végeredmény ott lesz látható, ahol tervezetem használni és nem csak a progiban tudom majd megcsodálni!